Oтвори онлайн регистрацията за посетители на ITMA 2023

365
Oтвори онлайн регистрацията за посетители на ITMA 2023

Стартира онлайн платформата за регистрация на ITMA 2023, предназначена за посетителите, които желаят да присъстват на конференции и събития по време на ITMA.

ITMA е изложение на производителите на текстилни машини и материали, като към тях се включват фирмите предлагащи печат върху текстил, системи за разкрояване и бродиране. Фирмите изложители предлагащи мастила и машини за печат върху текстил ще заемат зала H7 и половината от H5, от общо 12-те зали на изложението.

От 8 март 2023 г. посетителите ще имат достъп също и до ITMAconnect, наскоро стартирана онлайн платформа, на която могат да планират посещението си на шоуто. Те ще могат да разгледат предварително дигиталните пространства на изложителите и да си уговорят срещи за посещение на щандове по време на изложението в Милано.

ITMA 2023

Към днешна дата изложението се радва на подкрепата на повече от 140 търговски и професионални асоциации. Очаква се повече от 1570 изложители от 42 държави да присъстват на ITMA 2023 в Милано. В момента изложбената площ е почти разпродадена.

 

Ернесто Маурер, президент на организатора на изложението, Европейският комитет на производителите на текстилни машини CEMATEX, е казал: „Въпреки различните трудности, ITMA 2023 се радва на непоколебимата подкрепа от водещи производители на текстилни машини и други доставчици на решения. Резервациите за места надхвърлиха нетната изложбена площ на ITMA 2019 от 114 550 квадратни метра. Всички зали бяха заети, останаха само празни места.

Също така сме приятно изненадани, че някои от изложителите са поръчали голяма площ за щандовете си. Средно виждаме повече от 10% увеличение на пространството, резервирано от изложителите. Въпреки настоящата несигурност, за нашите изложители е важно да бъдат далновидни и готови да укрепят глобалната икономика. Много от нашите изложители се подготвят да представят своите нови или подобрени иновации на ITMA 2023, помагайки производителите на текстил да бъдат по-устойчиви.“

 

На изложението ще присъстват компании като Saurer, Epson, Groz-Beckert, Karl Mayer Stoll, Lonati, Muratec, Oerlikon, Pai Lung, Picanol, Reggiani Macchine, Rieter, Savio, Staubli, Trützschler и Vandewiele.

Най-голямото в света международно изложение за технологии за текстил и облекло ITMA 2023 ще се проведе във Fiera Milano Rho в Милано от 8 до 14 юни 2023 г.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.