J Point + ще участва на Packaging Première в Париж

193
J Point + ще участва на Packaging Première в Париж

J Point + ще представи продуктите си по време на изложението за луксозни опаковки Packaging Première в Париж, на 17 и 18 януари 2024 година.

 

Packaging Première в Париж

 

Packaging Première в Париж е форумът, на който посетителите търсят перфектните опаковки за своите продукти в категории като мода, изискани храни, часовници и бижута, сладкарски изделия, аксесоари и др. Събитието е посветено на най-добрите и иновативни производители на луксозни опаковки. И това е нещо повече от изложение – посетителите идват, за да правят бизнес. От най-големите мултинационални компании до независими и стартиращи фирми търсят нови решения за опаковки и производствени партньори за следващата година.

 

J Point + Packaging Première

 

Изложението Packaging Première е изключително подходящо за изява на J Point +, които от години работят за своя бранд и инвестират в най-модерни технологии за дигитален и офсетов печат, печат с течен метал, дигитално UV лакиране, лазерно рязане и гравиране, ламиниране, релефен печат, щанцоване, биговане и други довършителни услуги. Печатницата J Point + разполага не само с възможности за печат и облагородяване на опаковки, но и с добре обучен специалисти, които могат да предложат гъвкави технологични решения на своите клиенти, което ги прави конкурентни не само на българския, но на европейския пазар.

Списък с продукти на изложители, които можете да видите на изложението.

 

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.