J Point Group с поредна награда на Scodix Design Awards

110
J Point Group с поредна награда на Scodix Design Awards

J-Point Group спечели поредна награда на Scodix Design Awards.

 

 

След едногодишна пауза, световните принт награди на Scodix изтеглиха победителите за 2020 година.
Кандидатите са над 150 от цял свят, а категориите са General Commercial Print (GCP), Folding Carton – Packaging, Publishing, Technology – Special Materials/Media/Outcome и Self Promotion Print.

 

 

За поредна година имаме българско участие в лицето на J-Point Group и техния каталог за Grand Hotel Millennium Sofia като тази година те получават наградата Honorable Mention в категория „Publishing“.

 

 

J-Point Group е единствената печатница с машина Scodix в България и е призната от самите производители, за успешното й интегриране в продуктите им. Това е третата й награда от Scodix като през 2019 българската компания беше удостоена с две награди в категорията Технологии – специални печатни ефекти.

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.