J Point Plus участваха на изложението Packaging Première

473
J Point Plus участваха на изложението Packaging Première

J Point Plus участваха със собствен щанд на престижното изложение за луксозни опаковки Packaging Première, което се проведе от 16 до 18 май 2023 г в Милано.

По време на изложението J Point Plus показаха конкретни луксозни опаковъчни решения и изключителните си технологични възможности в довършителните ефекти, и производството на опаковки в малки тиражи. Сред продуктите, които демонстрира българската печатница бяха опаковки за козметични продукти, кутии за вино, кутии и пликове за шоколадови бонбони, луксозни опаковки за ядки, етикети и PVC карти с различни облагородяващи ефекти и покрития и др.

 

J Point Plus Packaging Premier

 

Packaging Première е специализирано изложение, посветено на дизайнерите и производителите на луксозни опаковки, както и на големите международни брандове, които са техни потребители. Тази година в изложението са участвали над 270 изложители от Италия, Франция, Германия, Испания, Обединеното кралство, САЩ, Финландия и България (с трима представителя). Тридневната изложба е посетена от над 5900 посетителя.

 

J Point Plus Packaging Premier

 

J Point Plus е печатница за дигитален печат, офсетов печат и довършителни услуги. Основана през 2006 г. като част от J Point Group, компанията произвежда широка гама от търговски приложения за печат за бизнес клиенти. Оборудването на печатницата включва най-новите технологии за дигитален и офсетов печат, Liquid metal печат, дигитално UV лакиране, лазерно рязане и гравиране, ламиниране, релеф, щанцоване, биговане и други довършителни услуги. Целта на компанията е да продължи да развива бизнеса си, като инвестира в модерни печатни технологии и предлага на клиентите си индивидуални, иновативни и креативни решения за печат.

За повече информация: j-point.net

Профил на J Point Plus в каталога Полиграфия Инфо

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.