J Point Plus с поредната награда на Scodix

363
J Point Plus с поредната награда на Scodix

 

За четвърта поредна година J Point+  получиха награда в категория Търговски печат на голямото международно състезание Scodix 2021 Design Awards. Наградата е за колекция Коледни картички. В състезанието българската компания е редом с държави като Япония, Германия, САЩ, Индия, Полша, Китай, Австрия, Израел.

 

Scodix 2021 Design Awards е състезание за дигитален печат с добавена стойност за печатни компании, притежаващи оборудване за облагородяване на печатната продукция с марката Scodix. Предоставяйки реално изпълнени поръчки от всеки континент, клиентите на Scodix демонстрират най-доброто от това, което печатната индустрия може да предложи по целия свят.

 

 

И тази година експертна комисия от жури избра победителите въз основа на качеството на дизайна, приложението и вида на печата.

Ели Гринберг, главен изпълнителен директор на Scodix, заяви: „Спазвайки традицията, сме развълнувани да обявим печелившите в тазгодишното състезание. Дори по време на пандемията и трудните обстоятелства около нея, ние се ангажираме да поддържаме този конкурс, за да предоставим на нашите клиенти международна сцена за популяризиране на работата им. На всеки клиент, който участва, Scodix ви благодари.”

 

 

Гринберг добави: „Наградите за дизайн 2021, както и в предишните конкурси, бяха изключително трудни за оценяване поради мащабите на изключителната работа. Преглеждам и докосвам със смирение представените невероятни творения и съм горд с изобретателността, която нашите клиенти демонстрират в използването на технологията на Scodix. Благодаря на семейството клиенти на Scodix за тяхното участие и страхотно спортно майсторство. В заключение казвам просто браво на тазгодишните победители.”

 

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.