Кантек – официален представител на Riso

117
Кантек – официален представител на Riso

 

Кантек сключи споразумение за официално представителство на Riso. Считано от 01.01.2022 година, фирма Кантек е официален представител на японския производител на мастиленоструйни печатни системи и Дупликатори RISO (RISO KAGAKU CORPORATION) за територията на България.

Споразумението се сключи след обстойни взаимни проучвания на възможностите на двете компании и нагласите и нуждите на българските производители на печатни продукти. Целта му е да компенсира дългогодишното отсъствие на марката от българския пазар за сметка на добрите успехи в съседните страни. От двете фирми са убедени, че уникалните технологии на RISO ще допринесат чувствително за подобряване на производствените възможности на клиентите им, за постигането на много по-ефективно производство, както и за разширяване на продуктовата им гама.

 

Моделите с марка RISO, които вече са достъпни за клиентите на Кантек са:
Мастиленоструйни петцветни системи с върхова производителност до 160 страници в минута

ComColor GD9630
ComColor GD9631
ComColor GD7330

 

Мастиленоструйни четирицветни, двуцветни и монохромни системи със скорост на печат до 140 страници в минута

ComColor FT5430
ComColor FT5230
ComColor FT5231
ComColor FT5000
ComColor FT2430
ComColor black FT1430

 

Дигитални дупликатори от сериите

RISO MF
RISO SF
RISO SF EII-Series

 

„За нас е огромна чест да заслужим доверието на производител като RISO. Всички знаем, че синоним на думата дупликатор е „Ризограф“, което само по себе си е показателно за имиджа и качеството на RISO в този сегмент. Производителността и стабилното поведение на мастиленоструйните системи на марката също са пословични. В Кантек сме твърдо решени да оправдаем това доверие, доверието на клиентите ни, които вече инсталираха машини Riso, както и на тези, които ще се сдобият с такива в бъдеще“ – заяви Милчо Боров, Президент на Кантек.

„В стремежа си да засилим успешното си присъствие на Балканите, да постигнем постоянно ниво на продажби и да предложим подходяща компетентна сервизна поддръжка за нашите модели в цялата територия на България, имаме удоволствието да обявим компанията Кантек като оторизиран дилър на Riso. Нашата цел е да установим успешно дългосрочно партньорство между двете компании, което ще помогне на клиентите да се възползват от нашата уникална технология.

Наистина ни хареса страхотното отношение, което Кантек има към настоящите си клиенти, използващи производствено оборудване за печат и това отвори доста бързо вратата за това, което всички се надяваме да бъде ползотворно бъдещо сътрудничество. Riso е компания, която цени компетентността, приятелския подход и непрекъснатото проучване на пазара, като всичко това са основни принципи в ежедневната работа на Кантек“ – изтъкна Адриан Лаза, Регионален Мениджър продажби на Riso за Балканите и Румъния.

„Споразумението ни с Riso е още една награда за усилена работа в Кантек по отношение на стремежа ни да се превърнем във водещ доставчик на професионално оборудване за дигитален печат и довършителни процеси. Доставчик, който адекватно ще разбере и анализира бизнес нуждите на клиентите, ще предложи и демонстрира различни решения и най-важното, ще поддържа адекватно оборудването, ще помага на клиентите си и ще ги консултира в ежедневната им работа.

Спечеленото доверие на все повече клиенти и техните отзиви са основната причина за тази нова за нас и тях възможност, за което сме им изключително благодарни“ – заяви Делян Манолов, Мениджър Бизнес Развитие и Производствен печат в Кантек.

 

За повече информация:

www.cantek.bg
sales@cantek.bg

Централен офис
Адрес: бул. „Никола Петков“ № 81
Тел.: 0700 42 555
Факс: 02/ 960 46 06
GSM: 088 4 160 249

Интернет портал за печатни технологии.