Конференция Workplace Hub

106
Конференция  Workplace Hub

За първи път в България, Konica Minolta ще представи технологични иновации от световен мащаб – Workplace Hub и видеонаблюдение с изкуствен интелект. Конференцията Digital Workplace of the Futureще ще състои на 19 февруари 2020 в Sofia Event Center, Paradise Center.

 

Мисията на Konica Minolta е да подпомага компаниите в изграждането на работното място на бъдещето, като осигурява необходимите иновативни технологии за по-добра колаборация и продуктивност на служителите, по-добра ефективност и сигурност. За да Ви представи работно място на бъдещето, Коника Минолта България Ви кани на предстоящата конференция Digital Workplace of the Future и вълнуващото представяне на технологичните иновации от световен мащаб за пръв път в България – Workplace Hub и видеонаблюдение с изкуствен интелект.

 

Технологиите ще бъдат представени в специална демо зона, а участниците в конференцията ще имат възможността да спечелят най-дискретната говореща видеосистема с вградени аналитици Mobotix!

 

Елена Дречева, изпълнителен директор на „Коника Минолта Бизнес Солюшънс България“, ще разкаже за успешната дигитална трансформация на компанията и превръщането ѝ в доставчик на ИТ услуги с добавена стойност. Тя ще сподели информация за постигнатите резултати, направените инвестиции и плановете занапред.

Участието в конференцията е безплатно, но изисква регистрация.

Можете да се регистрирате тук.

Интернет портал за печатни технологии.