Konica Minolta предоставя иновации в индустриалния печат на изложението drupa

157
Konica Minolta предоставя иновации в индустриалния печат на изложението drupa

Най-очакваното събитие в света на печата започва на 28 май! 1 427 изложители от 50 държави ще представят иновативни технологии, решения и тенденции с влияние върху печатната индустрия сега и в бъдеще на международното изложение на печатарската и опаковъчната индустрия drupa 2024 в Дюселдорф.

Посетителите на изложението ще открият щанда на Konica Minolta в зала 8В на Messe Duesseldorf, който ще бъде един от най-големите на изложението. На drupa 2024 компанията ще демонстрира технологични нововъведения, които обещават да трансформират печатния бизнес. Екип на Коника Минолта ще бъде на място, за да може да обърне специално внимание на всички български посетители, като специално отреденият слот за българските представители на индустрията е на 31 май от 10:00 до 12:00, когато ще се направят детайлни демонстрации на най-новите и иновативни решения от бъдещето.

За повече информация и запитвания, моля, свържете се с Коника Минолта на общия електронен адрес: pp@konicaminolta.bg или се обърнете към колегите, част от българската делегация на компанията:

Йоан Георгиев
Йоан Георгиев, мениджър бизнес развитие „Индустриален печат“ yoan.georgiev@konicaminolta.bg +359884600749

Методи Тошкин
Методи Тошкин, консултант продажби “Производствен печат” metodi.toshkin@konicaminolta.bg +359882642848

Николай Андреев
Николай Андреев, консултант продажби “Производствен печат” nikolay.andreev@konicaminolta.bg +359882809833
Кирил Костадинов
Кирил Костадинов, DIS оператор

 

На изложението ще бъде представени над 20 премиери, които ще бъдат показани за първи път на drupa 2024.
Една от новостите ще бъде новото поколение високоскоростни UV мастиленоструйни преси на Konica Minolta – AccurioJet 60000, което ще генерира голям интерес. Тази нова мастиленоструйна дигитална печатна система значително подобрява качеството и функционалността на вече утвърдените модели AccurioJet KM-1 и KM-1e, които се използват по целия свят за различни приложения за печат върху хартия и синтетични материали. AccurioJet 60000 предлага производителност до 6000 листа на час, подобрена автоматизация и работен процес.

На изложението ще бъде демонстриран и представител на серията AccurioLabel, която ще привлече производителите на етикети. Тази серия позволява гъвкаво производство на къси и средни тиражи, осигурявайки високо качество и оперативна ефективност. AccurioLabel се отличава със своята способност да поддържа различни видове медии и да предлага отлично качество на изображението, което е идеално за крафт марки и персонализирани продуктови линии.

Серията AccurioPress на Konica Minolta е сред водещите решения за тонер базиран печат, които Konica Minolta ще представи и ще покаже нов представител на серията. Тези системи са известни със своята надеждност, изключително висока качествена консистенция и увеличена автоматизация, което прави тяхното използване изключително икономически ефективно. Те са идеални за широк спектър от печатни приложения – от маркетингови материали до сложни персонализирани проекти.

В партньорство с MGI, Konica Minolta ще покаже как дигиталното облагородяване може да преобрази стандартните печатни продукти в изключителни крайни продукти. Технологията за облагородяване на MGI предлага възможности за нанасяне на UV лак, фолио, които добавят стойност и тактилно въздействие към всеки печатен продукт. Тази технология е идеална за производство на опаковки, висококачествени маркетингови материали и етикети.

Konica Minolta ще демонстрира как интеграцията на различни решения позволява цялостен завършен процес по производство на крайни продукти — от композирането, през печата, до довършването — може значително да оптимизира производствените процеси. Тези решения съчетават различни технологии, включително контрол на предпечата, печат, довършителни процеси и облагородяване, за да осигурят ефективност и висококачествени крайни продукти. Освен това посетителите ще могат да се запознаят с уникални роботизирани решения, подпомагащи производствения цикъл; технологии, позволяващи автоматизация;  много софтуерни приложения за управление на качеството; революционна платформа за дистанционна поддръжка; иновативни методи за екологично производство и много други.

Също така, Konica Minolta ще демонстрира AlphaJET – първата в света изцяло дигитална B1+ индустриална система за печат, UV лакиране и горещо фолиране. Тази интегрирана линия изпълнява всички процеси, необходими за печат и довършване на опаковки, в една стъпка, което значително намалява времето за обработка и минимизира отпадъците.

Заповядайте на щанда на Konica Minolta в зала 8В на drupa 2024! Колегите от Коника Минолта Ви очакват!

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.