Партньорите на Полихром Сервиз по време на Label Expo Europe 2023

370
Партньорите на Полихром Сервиз по време на Label Expo Europe 2023

 

Label Expo Europe 2023

 

По време на предстоящото изложение Label Expo Europe (11.09 – 14.09.2023), партньорите на Полихром Сервиз ЕООД ще покажат различни продукти и услуги. Вижте подробности за това и разположението им по щандове:

CheshireHall 6 Stand 6C37 & и щанда на Mark Andy Hall 4 4C45
Cheshire ще представят нов дизайн на анилоксови ръкави, специално разработен за удължаване на живота на ръкава чрез защита на неговите ръбове и ново гравиране. Новият дизайн е специално проектиран за преодоляване на най-често срещаните проблеми при тясно-форматния ролен печат и за критично подобряване на качеството на печат, чрез подобряване на трансфера на мастило, намаляване на отворите за щифтове и отпечатване на по-фини линии. Също така ще бъде представен неговият награден Maxflo+ – това е иновативен дизайн за гравиране, усъвършенстван в продължение на повече от 12 години, за да подобри начина, по който мастилото се прехвърля към клишето, драстично намалявайки разпенването, разпръскването на мастило, петната, дупките, запушването. Доказано е, че подобреният дизайн спестява използване на мастило и осигурява по-висока покривност и качество на печат. Гравирането се предлага в различни опции за обем и може да се използва в множество приложения за печат, от фин печат. Cheshire също ще демонстрира пълната си гама от технологии за гравиране, включително TactiLoX за висококачествени тактилни покрития и easyFlo HD за бели с висока непрозрачност с едно минаване.

Hall 11 Stand D20

COLORGRAF ще представи нова серия мастила UV/led мастила, със слаба миризма, базирани на възобновяеми суровини, подходящи за печат на опаковки и етикети върху абсорбиращи субстрати, като хартии, и картони с покритие, и естествени/без покритие. Средно процентно съдържание на възобновяеми суровини в мастилата: 35 – 40%

Hall 7 Stand D35

ALPHASONICS ще представят ултразвукови вани за миене на анилокси, системи за миене на клишета с автоматична зареждаща система Pleato.

HALL 6 Shtand 8C 14
Focus Label Machinery ще покажат печатната машина dFlex 330 с довършителни модули към нея.

HАLL7  Stanf E28
SIRPI ще представят UV и LED мастила и консумативи за специални ефекти.

Hall6 Stand46
TECH SLEEVES ще покажат печатни ръкави и преходници.

Hall11 A24
AGSflexo ще представят ракелни ножове, уплътнители и камерракелни системи.

Повече информация:

Полихром Сервиз ЕООД
гр. София, кв. Люлин 7, ул. 387, № 2
Тел.: 0882/ 098 762
Тел.: 0899/ 133 211
Тел.: 0882/ 820 619
Тел.: 02/ 426 26 51
sales@polychrome.info
www.polychrome.info

Вижте профила на Полихром Сервиз ЕООД в каталога Полиграфия Инфо

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.