Canon демонстрира бъдещето на печата с иновации за устойчиво развитие на събитието Make It Future-Proof

228
Canon демонстрира бъдещето на печата с иновации за устойчиво развитие на събитието Make It Future-Proof

Canon Европа постави началото на нова ера в печатните услуги с ексклузивното събитие Make It Future-Proof, проведено в центъра за обслужване на клиенти на Canon в Поинг, Мюнхен. Събитието събра ключови клиенти и визионери, за да обменят идеи за устойчивия растеж на печатарската индустрия чрез технологични и бизнес иновации.

 

Make It Future-Proof

 

Основната тема на събитието „Устойчив растеж чрез технологии и бизнес иновации“ подчертава синергичната връзка между търговския успех и екологичните бизнес практики. Canon показа гама от най-новите си продукти за производствен печат, включително V-серията листови дигитални печатни преси и широкоформатния UVgel принтер от серията Colorado M, илюстрирайки постоянния стремеж на компанията към въвеждането на високи технологии.

Стив Листър, известен консултант по екологична устойчивост за глобални марки и търговци на дребно, изнесе програмната реч „Как възприемането на екологичността стимулира растежа и жизнеспособността на бизнеса“. Известен с приноса си в създаването на екологосъобразни разработки, той надхвърли в речта си теоретичните рамки, представяйки приложими възможности за устойчиво развитие, които могат едновременно да стимулират растежа на бизнеса и конкурентните предимства. Неговите идеи включват използването на алтернативни, по-екологични материали, намаляване на отпадъците и възприемане на кръгов подход към рециклирането в края на жизнения цикъл на продуктите.

 

Стив Листър
Нас снимката в дясно: Стив Листър

 

„Make It Future-Proof не беше просто събитие; това беше важна стъпка в печатната индустрия, сигнализираща за преминаване към по-екологичен и съобразен с околната среда подход“, каза Фарук Екинчи, мениджър развитие на бизнеса с професионален печат в Canon CEE. „Дискусиите и демонстрациите, посветени на неотложни въпроси като разходи, качество и екологичност, показаха засилващи се тенденции в областта на производствения печат и подчертаха важността на екологосъобразните иновации за поддържане на не само адекватна, но и на водеща позиция на пазара.“

 

Make It Future-Proof

 

Гостите получиха възможност да обиколят центъра за обслужване на клиенти на Canon, за да видят цялостни решения за цифров печат, които осигуряват подобрение на производителността и рентабилността, като същевременно са съобразени с бизнес моделите за екологична устойчивост. Демонстрациите се фокусираха върху технологиите и работните процеси, предназначени да вдъхновят създаването на нови услуги и бизнес модели, осигурявайки на клиентите на Canon оборудване, с което да бъдат готови за бъдещето на печата.

 

Make It Future-Proof

 

Клиентите на Canon CEE, присъствали на събитието, се увериха със собствените си очи в неотслабващия стремеж на Canon да предостави решения за трансформация на печатната индустрия. На събитието бяха представени изводи и заключения на базата на проучвания сред доставчици и потребители на печатни услуги по целия свят, които да помогнат на клиентите на Canon в създаването на услуги и стратегии, използващи предимствата на технологичните решения, осигурявайки траен успех в един непрестанно развиващ се сектор.

 

„Като се адаптираме към промените в индустрията и оставаме гъвкави, ние даваме възможност на нашите клиенти да създават авангардни решения с неотслабваща ефективност“, добави Екинчи. „Днес сме в челните редици на иновациите в областта на печата, готови да водим клиентите си по пътя към успеха, каквото и да донесе бъдещето.“

 

Събитието Make It Future-Proof демонстрира неотклонния стремеж на Canon да води печатната индустрия към устойчиво и рентабилно бъдеще. Докато светът на печата се развива, Canon продължава да предоставя на клиентите си инструментите и знанията, необходими да подготвят своя бизнес за бъдещето.

Източник: Canon

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.