Мюлер Мартини с ново лице за контакт в България

195
Мюлер Мартини с ново лице за контакт в България

 

В писмо до българските си клиенти и партньори г-н Ролан Хен, управител на Muller Martini съобщи, че от новата 2022 г. започва сътрудничество с Хайделберг България. С благодарност за доброто дългосрочно сътрудничество и подкрепа, договорът с българската компания Дишков Трейдинг ще бъде прекратен на 31 декември 2021 г. поради заслуженото пенсиониране на нейния собственик и управител г-н Чавдар Дишков.

Грижата за настоящи и бъдещи клиенти ще бъде прехвърлена на Хайделберг България, в лицето на г-н Симеон Попов и неговия екип. Това важи за нови машини, употребявани машини – сертифицирани с гаранции, но разбира се и за резервни части и сервиз.

В писмото си г-н Хен обобщава: „Изискванията за обслужване на българския пазар, както и на други пазари, се промениха през последните години. Ние от Muller Martini също трябваше да се адаптираме и станахме силен партньор на печтната индустрия. Ние не само поддържаме съществуващи инсталации с резервни части и сервиз, но също така искаме да помогнем на нашите клиенти да вземат правилните решения за бъдещето.

Много от нашите клиенти са оптимисти за бъдещето на дигиталния печат и търсят други начини за още по-ефективно и печелившо производство.“

Източник: Muller Martini

 

 

Интернет портал за печатни технологии.