Muller Martini с обновено портфолио на виртуалната drupa

43
Muller Martini с обновено портфолио на виртуалната drupa

Muller Martini ще покаже обновеното си портфолио по време на вируталното изложение virtual.drupa и ще представи интересна информация за дигиталната трансформация в графичната индустрия. Датата на интернет сесията е 23 април 2021 от 9:40 часа (българско време).

„На виртуалното изложение ще ви покажем нашето изцяло обновено портфолио и нашите решения Finishing 4.0“, сподели Bruno Muller, изпълнителен директор на Muller Martini, в деня на откриването на онлайн събитието. – „По този начин можем да ви предложим максимална ефективност и гъвкавост при производството на печатни продукти – от големи тиражи до индивидуализирани единични копия.“ Посетителите ще могат да разгледат машините, пуснати на пазара миналата година в изложбената зона на Muller Martini.

Уеб сесия за дигиталната трансформация
В петък, 23 април, 8:40 ч., ще бъде излъчена уеб сесията „Müller Martini: Вашият силен партньор, движещ дигиталната трансформация в довършителните работи“. Лекторите Volker Leonhardt, мениджър на дивизия международни продажби и Georg Riva, мениджър продажби ще обяснят защо няма готово решение за интелигентното производство. По-скоро се изисква работен поток, който е идеално съобразен с индивидуалните нужди, за да се реализира дигиталната трансформация.

 

Muller Martini не само разполага с продуктите, решенията за бизнеса и работния процес, но също така подкрепя своите клиенти с опита си от многобройни вече реализирани проекти. В уеб семинара експертите ще покажат някои от решенията, които Muller Martini предлага и ще покажат казуси от наскоро изпълнени проекти.
Можете да се регистрирате за участие в уеб сесията тук.

 

„В допълнение към виртуалното присъствие обаче, ние се радваме на личния контакт с нашите клиенти, който се надяваме скоро да бъде възможен отново“ – каза Bruno Muller. – „Както физическото присъствие на печатни продукти има предимства пред цифровото съдържание, виртуалното присъствие не замества впечатлението от реална и успешна презентация на машината.“

 

Преди всичко обаче Muller Martini очаква с нетърпение вашето посещение на virtual.drupa. Кликнете тук за изчерпателна информация в нашата изложбена площ.

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.