Онлайн демонстрация на новата Primera PRO

47
Онлайн демонстрация на новата Primera PRO

Производителят на машини за довършителни операции Muller Martini обяви онлайн демонстрация на новата влагащо – шиеща машина Primera PRO. Всички желаещи да видят как работи оборудването, могат да изберат датите 16 и 18 март като демонстрациите са разделени на сесии за собственици на печатници и специалисти, които се интересуват от техническите характеристики.

Primera PRO е подходяща както за големи, така и за къси тиражи. Машината има капацитет за 14 000 такта в час. Разполага с напълно автоматизиран тример с три ножа с променлива дебелина, който се настройва от контролен панел и не изисква ръчна настройка от оператор. Пълната автоматизация и управлението чрез технологията Motion Control съкращава времето за настройка, производство и намалява разходите.

Онлайн демонстрациите са със следния график:

Сесии на английски език – 16 март 2021

  •     за собственици и мениджъри: 9:30 – 9:50
  •     за технически лица: 9:50-10:30

Сесии на на немски език – 18 март 2021

  • за собственици и мениджъри: 9:30 – 9:50
  • за технически лица: 9:50 – 10:30

Тук можете да направите регистрация.
Използвайте формата за регистрация, дори ако не можете да присъствате, но желаете да получите запис на демонстрациите.

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.