Гъвкава стояща опаковка с формата на буркан

2577
Гъвкава стояща опаковка с формата на буркан

Опаковката на Schur Jar грабва вниманието с прозрачната си предна част и превъзходен печат.

стояща гъвкава опаковка

 

Schur Jar е уникална гъвкава стояща опаковка, която е оформена като буркан. Техниките за печат на Schur Star Systems дават на тази опаковка триизмерен външен вид. Днес, се иска повече от привлекателни цветове и приканващ дизайн за представянето на продукта в неговата цялост по рафтовете на супермаркетите. Новата иновативна опаковка Schur Jar е на път да революционизира представянето на продаваните продукти.

 

стояща гъвкава опаковка

Опаковката Schur Jar може да се изработи така, че да отговаря на всички необходими възможни функции, включително всички видове бариерни свойства. Schur Jar предлага предимства като по-голямо привличане на вниманието на потребителите, голяма видимост на продукта, отличителни точки и лесно пълнене.

Източник: www.packworld.com

Име: Мария Шабанска

Професионален опит: Завършила специалност “Педагогика” в СУ “Св. Кл. Охридски”, но никога не е работила по специалността. Съдбата я среща с артистични натури и над 10 години работи във фирма за реклама и дизайн. След отделянето от фирмата, с колеги започва самостоятелна дейност, между които и предпечатната подготовка на списание “Опаковки и Печат”.

Настоящи занимания: През последните 5 години работи като редактор на списание “Опаковки и Печат”, за което подбира и превежда научно-технически публикации и материали. Занимава се и с подновяването на информацията на сайта на списанието.

В свободното си време: Ако няма възможност да е сред природата, предпочита хубавата книга.