Детска площадка и люлеещо се конче от материал, базиран на хартия

3928
Spread the love

Дизайнерът Shell Thomas в използвал материалът Ultra Board на Dufaylite, за да създаде детска площадка в магазина Oliver Bonas в Лондон.
inline_904_https://printguide.info/images/2011-01-21.jpgUltra Board ебазиран на принципа на пчелната пита.С негова помощ са създадени зимниприродни сцени, които включват птици исемейство елени, пресъздадени в реаленразмер. Материалът Ultra Board еизползван и за създаване на екологичниядетски люлеещ се кон, наречен EcoRocker. За направата на коня еизползван лист Ultra BoardGRс размер 3000х1200х18милиметра, както и всички отпадъчниматериали от опаковането.

За създаванетона детската площадка са използвани 33квадратни метра от материала. “ИзползвамUltra Board за различни проекти”,каза Thomas. “Освен,че е изключително устойчив, той е иперфектен материал за временни структурии такива за еднократна употреба, защотоможе да се рециклира изцяло, когатонастъпи момента за създаването наследващата конструкция.Dufaylite могатда режат Ultra Board споредизискванията на проектите ми, коетоозначава, че мога да създам всякаквавизия за клиентите си”.

inline_296_https://printguide.info/images/2011-01-21-1.gifUltra Board етвърд материал, който има структура,която наподобява пчелна пита. Той имавътрешност от рециклирана хартия и лицеот ламинирана хартия с различно покритиев зависимост изискванията за външенвид и приложението. Съдържанието нарециклирана хартия на Ultra Board варираот 20% до 84%взависимост от варианта.

Наснимките: люлеещото се конче
EcoRocker и структурата на UltraBoard.
Източник:printweek.com,ultraboard.co.uk
Текстанаписа: Мартин Новев

Реклама
www.bgoferta.info
Акоимате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външнареклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, тоwww.bgoferta.infoе точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различнипечатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката навашия продукт. Чрез www.bgoferta.info,оформяте вашетозапитване заизработката на желания продукт и получавате оферти директно отпечатниците. Използвайте бутона „Поискайоферта“.

Биографична информация