ЕнгВю Системс пусна първата по рода си macOS система за структурен дизайн на опаковки и дисплеи

2131
ЕнгВю Системс пусна първата по рода си macOS система за структурен дизайн на опаковки и дисплеи

ЕнгВю Системс, която е част от българския софтуерен холдинг Сирма Груп е специализирана в разработването на CAD/CAМ системи за структурен дизайн на опаковки и дисплеи.

EngView Package & Display Designer

 

Продуктът ѝ EngView Package & Display Designer е добре познат както у нас, така и в чужбина. Софтуерът се продава заедно с решенията на много от големите компании в бранша като Heidelberg, Canon, Zund, Aristo, Multicam и Elitron.

В началото на месеца компанията обяви, че официално пуска в продажба версия за macOS на CAD/CAM системата си за структурен дизайн на опаковки и дисплеи. Така графичните дизайнери, за които преди време компанията пусна плъгин за Adobe® Illustrator® сега ще могат да ползват софтуера директно в средата, с която са свикнали. От създаването си компанията се стреми да предлага на своите партньори и клиенти иновативни и удобни решения, които да подобряват работните процеси и да улесняват потребителите в ежедневната им работа.

Боряна Стоименова, Мениджър развитие на нови пазари, която е част от екипа на ЕнгВю от самото начало и е причината софтуерът да се развива в тази посока коментира: „Имаме клиенти, чиито екипи работят под различни операционни системи и сега ползват нашия софтуер и под Маc, което улеснява и забързва процеса по проектиране и производство на опаковки и дисплеи – едни конструират, други добавят графичен дизайн, трети и четвърти одобряват и т.н. Когато по цялата верига може да се използва един софтуер, се пести от конвертиране на файлове и загуба на информация по трасето. “

Демо версия на продукта EngView Package & Display Designer за Mac е налична за сваляне на сайта на ЕнгВю Системс.

„ЕнгВю Системс София” АД
Адрес: София, бул. Цариградско шосе №135
Тел.:+359 2 976 83 12
E-mail: info@engview.com
Web site: www.engview.com

Интернет портал за печатни технологии.