ЕнгВю Системс София на среща със студенти от ХТМУ и Технически университет София

3325
ЕнгВю Системс София на среща със студенти от ХТМУ и Технически университет София

Специалностите, които изучават, са в областта на полиграфията, опаковките и проектирането на иновативни инженерни продукти.

Боряна Стоименова и Мая Николова представиха новостите в EngView Package Designer Suite – софтуерен продукт за структурен дизайн на опаковки от картон и велпапе и автоматизация на цялостния процес на производството на такива опаковки.

 

Софтуерът е част от учебните програми на над 20 университети и професионални училища за подготовка на специалисти в опаковъчната промишленост в Европа, Азия, Латинска и Северна Америка. У нас студентите в ХТМУ и Технически университет също работят с EngView Package Designer Suite, благодарение на дългогодишното сътрудничество между компанията и учебните заведения.

 


 
Благодарим на ЕнгВю Системс София за поканата и възможността да представим новия ни проект за подбор на кадри в печата и рекламното производство – dotbrain.eu.

 

 

Вярваме, че завършващите студенти ще останат в България и ще можем да им помогнем в търсенето на най-добрия работодател.

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.