Кампания насърчава потребителите да избират опаковки от хартия и картон

1908
Кампания насърчава потребителите да избират опаковки от хартия и картон

Новата кампания „How Life Unfolds” на „Paper and Packaging Board” използва емоционален подход за разказване на истории, с което цели да насърчи все повече потребители да избират опаковки от хартия и картон.

кампания опаковки от хартия и картон

 

Цената на тази кампания е в размер на 20 милиона долара, а разходите са поети от около 60 компании, опериращи в областа на опаковките и производители на хартия и картон. Това е интересен пример как опериращите в даден бранш обединяват усилията си в името на успеха на всички.

В емоционалното видео прикачено към този материал е показана една от трите телевизионни реклами на кампанията. Самата програма е с планирана продължителност от 7 години, като целта е да се обхванат различни възрастови групи и да се промени всеобщото схващане, че използването на опаковки от хартия и картон е вредно за природата. На всеки шест месеца са планирани измервания за обхвата на кампанията и какво тя е постигнала към този момент. Ще се проверява и какви са настроенията към самия отрасъл от страна на потребителите – дали биха работили или инвестирали в този сектор.

Авторите ще следят и коментарите в социалните мрежи и интернет. За целта е създаден и сайт на самата кампания, който може да посетите на адрес: www.howlifeunfolds.com. Той има за цел да се превърне в ресурсен център с полезни и интересни материали, свързани с хартиените и картонени опаковки. Остава да видим какъв ще е крайният резултат от кампанията.

Източник: www.packagingdigest.com
Текста написа: Антон Даскалов

Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/