Кутия за вино Vernisage във формата на чанта.

4617

Виното в кутии се наложи на пазара преди няколко години. Вече почти всички винопроизводители опаковат продуктите си в картонени кутии, пластмасови бутилки, дори в алуминиеви кутии, за да достигат до масовия потребител, търсещ най-ниската цена.

Ценителите на хубавото вино продължават да бъдат скептични към този тип опаковане. Доскоро стъклената бутилка беше задължителен атрибут за виното, но навлизането на картонените кутии намали цената и увеличи масовото търсене. Макар кутиите да разчупиха консервативните нагласи за пиене на вино, те се првърнаха в запазена марка за евтино вино, ниска цена и не много високо качество.

Ето една чудесна идея за опаковка, която придава стил на виното в кутия.

кутия за вино vernisage
Дизайн Sofia Blomberg, арт директор и графичен дизайнер на свободна практика. Седалище: Стокхолм, Швеция. Специална селекция вино: Takis Soldatos

дизайн на Sofia Blomberg
Опаковката спечели златен медал от най-престижния конкурс за опаковки в света Pentaward 2010.
Церемонията по награждаването беше проведена на 31 септември 2010г. в Шанхай.

кутия вино

Материала написа: Десислава Тодорова
Източник: Packaging Of The World.com
Специални благодарности на Subby, арт директор на Mojo Media

Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона „Поискай оферта“.

Интернет портал за печатни технологии.