Подобрения на машина за печат върху велпапе на Koenig & Bauer Durst

134
Подобрения на машина за печат върху велпапе на Koenig & Bauer Durst

Koenig & Bauer Durst разшириха възможностите на производствената си мастиленоструйна машина Delta SPC 130 FlexLine Automatic, предназначена за директен печат върху велпапе.

Delta SPC 130 FlexLine Automatic

Новостите по машина надхвърлят нуждите на пазара в този момент, но същевременно отговарят на най-строгите изисквания за безопасност на опаковките за храни. Собствениците на Delta SPC 130 FlexLine Automatic могат да са сигурни, че притежавайки такава машина ще изпреварят сложните, а и често непредвидими регулации при производството на опаковки.

Вижте какви са подобренията:

  • нови оранжеви и виолетови мастила на водна основа, разширяващи цветното пространство, което може да се реализира с машината, особено важно при печата на запазени цветове;
  • нов праймер позволяващ да се подобри качеството на печат и да се намали себестойността му, като се използват по-непретенциозни медии;
  • нови опции касаещи автоматизацията на машината с цел подобряване на производителността.

Delta SPC 130 FlexLine Automatic печата на листи във формат от 500 x 600 мм до 1300 x 2800 мм и дебелина до 12 мм. Мастилата са на водна основа и съответстват на изискванията за печат на опаковки.

Технически параметри на Delta SPC 130 FlexLine Automatic.

Източник: koenig-bauer.com

Интернет портал за печатни технологии.