Нова машина за изрязване на етикети

3025

Компанията Impression Technology Europe (ITE) пусна на пазара нова машина за довършителни операции на дигитално отпечатани етикети.

изрязване на етикети

ITE Eclipse LF330 използва специално разработен от компанията Summa нож, който позволява рязането да се извършва без използването на щанци.

В момента машината работи с роли с максимална ширина до 220мм, но в новата версия на машината диапазонът на възможните използвани широчини ще е от 100 до 330мм. Това ще позволи съвместна работа с повечето популярни дигитални машини на пазара. LF330 може да работи с една или две режещи глави. Във вторият случай максималната и скорост е около 10,2 м/мин. (Скоростта зависи от сложността на етикета).

Независимо, че ITE Eclipse LF330 е ориентирана към пазара на дигитално отпечатните етикети, към нея се наблюдава интерес и от страна на компании произвеждащи етикети с конвенционални технологии. Новата машина работи с повечето материали, използвани в етикетъчната промишленост: PVC, хартия, синтетични медии и пр. Освен режещият модул, LF330 притежава и ламиниращ модул и възможност за пренавиване на ролата.

Във Великобритания версията на ITE Eclipse LF330 с два ножа струва 22 500 паунда (26 599 евро).

Източник: www.labelandnarrowweb.com
Преведе: Радина Дойнова

В България марката се продава от Е Принт. Можете да видите предишен модел на машината тук: www.rapidlabelprinterbg.com

Интернет портал за печатни технологии.