Нов живот за празните картонени кутии TetraBox

5363

Дизайнерът Ed Chew предлага страхотно решение за повторно използване на празните кутии от мляко, сок и др.

Той превръща ненужните опаковки в красиви полилеи, които придават на околното пространство впечатляващ и загадъчен вид, благодарение на мрежа от сенки и форми.

Ed_Chew

Процесът започва с разтварянето на опаковката

Ed_Chew

след което, тя се нарязва на лентички,

Ed_Chew

които се сгъват под формата на петоъгълници и шестоъгълници.

Ed_Chew

Накрая отделните вече сгънати парчета се сглобяват под формата на най- различни фигури, които да придават стил на вашият дом или офис.

Ed_Chew

Най-хубавото е, че можете да направите такава лампа у дома!

Ed Chew сподели:

“Безалкохолните напитки в кутии от TetraBox са сред най- употребяваните в Малайзия. Ние просто обичаме напитките намиращи се в такива опаковки, защото те са удобни и можем да ги вземем със себе си, където и да отидем. Проблемът обаче е, че никога не се притесняваме за това, къде всъщност отиват всички тези милиони кутии въпреки, че знаем, че депата в нашата страна са пълни. Затова аз лично смятам, че е крайно време да сменим отношението си към отпадъците за да направим този свят по- добро място. Що се отнася до мен това е малката зелена крачка, която аз предприемам, за да намаля количеството на отпадъците. Гарантирам, че ако и вие пробвате веднъж, повече никога няма да погледнете празните кутии от напитки по същия начин.„

Ed_Chew
Ed_Chew
Ed_Chew
Ed_Chew

По материали на: packagingoftheworld.com

Интернет портал за печатни технологии.