Онлайн услуга за 3D визуализация на опаковки

1740
Онлайн услуга за 3D визуализация на опаковки

TurnAvisual е онлайн средство за дизайн на опаковки, което ви позволява да свалите предварително подготвен файл, да наложите дизайна си, да качите отново файла си и да генерирате динамична 3D визуализация.

3D дизайн на опаковки

 

TurnAvisual ви позволява да превърнете двуизмерните дизайни на опаковките си в 3D файлове, които могат да се разглеждат от различни страни без да имате инсталиран софтуер за 3D на компютъра си. 3D файловете могат да бъдат разглеждани на компютри и мобилни устройства. Платформата има библиотека със стотици различни форми на 3D опаковки, към която постоянно се добавят нови форми и нови партньори.

 

3D дизайн на опаковки

Онлайн инструмента работи като ви позволява да изберете проект за опаковка от библиотеката му. Стотиците шаблони включени в нея са разделени в категории и индексирани за по-лесно търсене. След като свалите шаблона и приложите дизайна си към него, е достатъчно да качите файла на TurnAvisual и ще получите имейл, когато триизмерното изображение за преглед е готово за сваляне в PDF формат.

 

3D дизайн на опаковки

Тази функционалност може да намали времето за дизайн и да улесни процес по одобрение. Можете да си направите безплатен тестов акаунт на turnavisual.com. Той ви дава два кредита, които можете да използвате, за да свалите шаблон и да направите триизмерна визуализация на дизайна си. Недостатъкът на приложението, че дизайните не са параметрични, така че няма начин да коригирате пропорциите на опаковките, ако те не съответстват на продукта, за който е дизайна ви.

Източник: turnavisual.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.