Решение за печат и етикиране на цилиндрични предмети

2127
Решение за печат и етикиране на цилиндрични предмети

Решение за печат и етикиране

 

Pro1050С цветния принтер Pro1050 печатате цветни етикети с изключително качество върху широк набор от медии. Белият поддържащ слой прави цветовете живи и наситени, а технологията на принтера позволява да печатате както в малки, така и в големи тиражи.

 

 

апликатор BotlrСлед отпечатването на етикетите на помощ идва Botlr. С полуавтоматичният апликатор можете да етикирате бутилки и цилиндрични предмети без ограничение в тяхната дължина.

 

Двата продукта са чудесна комбинация за печат и етикиране за малкия и среден бизнес. Решението е достъпно, компактно и подходящо при честа смяна на дизайн, променливи данни върху задния етикет, лимитирани серии и др.

etiketi labels

Цветен етикетен принтер с бял тонер

Кажете „да“ на 5-цветния печат на етикети върху водоустойчиви и синтетични етикети, както и такива с метален ефект с принтера OKI Pro1050 (CMYK+White). Може да го използвате в допълнение на други индустриални машини, които имат само 4 цвята. С OKI Pro1050 можете да печатате висококачествени и издръжливи етикети на конкурентна цена. А белия тонер прави етикетите Ви открояващи се и интересни. Печатайте без ограничение в минималните количества.

 

OKI Pro1050

Полуавтоматичен апликатор за цилиндрични продукти

апликаторИнтелигентното устройство на Botlr Ви позволява да етикирате всякакви бутилки или цилиндрични предмети без ограничение в тяхната дължина. Също така поддържа контейнери с малко по-широк капак.

 

етикетиПатентованата технология на Botlr измерва диаметъра на бутилката, изчислява автоматично къде да залепи първия етикет и при необходимост – втори на 180° от него или пък на избрано от Вас разстояние. Спрете да губите време в ръчно лепене на етикети. Оставете Botlr да работи за Вас, а Вие да развивате бизнеса си.

Променливи данни с Toshiba

Отпечатвайте променливи данни като дата на производство, срок на годност, партида и… върху готовите цветни етикети. Поставете навитата ролка с отпечатани етикети на принтер Pro1050 в принтер от серията B-EX на Toshiba и настройте желаните променливи данни. Посредством връзка чрез кабел за пренос на данни между принтера и Botlr, готовите етикети ще се придвижват към Botlr със скоростта, с която принтерът отпечатва.

Labelmate – верен помощник при навиването

За да затворите напълно кръга на печат добавете към решението и навиващо устройство за етикети Labelmate. Комбинираният UNI-CAT е най-универсалното устройство за подаване и навиване на етикети в продуктовата гама на Labelmate. Mодела се допълва отлично с петцветния етикетен принтер на OKI – Pro1050. Поддържа различни размери на шпулата, ширина на етикета, диаметър на ролката и опции, от които да избирате. UNI-CAT е перфектният спътник за OKI Pro1050. Има автоматична настройка на скоростта, съобразена със скоростта на принтера. UNI-CAT-STANDARD работи с етикети с ширина до 155 mm и навива ролка с етикети с диаметър до 300 mm.

 

 

5 лесни стъпки за оптимизация на етикирането

1 Подгответе дизайн – Създайте подходящ дизайн, съобразен с медията и цвета на опаковката на продукта.
Отпечатайте с Pro1050 – Изберете подходяща медия, настройте принтера за печат за няколко минути и отпечатайте Вашите етикети.
3 Навийте – Навийте отпечатаната ролка. Най-лесният и удобен начин е чрез навивачка на Labelmate.
4 Добавете променливи данни – Поставете навитата ролка в принтер Toshiba от серията B-EX и той ще отпечата променливите данни върху цветния етикет.
5 Залепете с Botlr – Botlr е свързан с принтер B-EX и започва етикирането заедно с отпечатването – бързо и лесно.

За повече информация: Techno Pro
Още интересни статии ще откриете в блога на Техно Про
Moжете да отправяте Вашите запитвания както следва:
Телефон: +359 2 817 32 50
E-mail: salesteam@technopro-bg.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.