Хибридна печатна машина за опаковъчната индустрия от Mark Andy

1974

Първата хибридна система Digital Series UV (DSUV) за печат на опаковки и етикети е с допълнителен мастиленоструен модул за печат на CMYK+бял цвят.

Mark Andy Digital Series

Първата бета-версия на новата машина има ширина на ролата от 330 мм и включва дигитален мастиленоструен модул CMYK+бял цвят, няколко флексопечатни секции, режещ модул и още няколко други опции. Първата таква машина ще бъде инсталирана през декември в американска печатница, а в края на 2014г. машината ще стане достъпна за продажба в целият свят.

Производителите съобщават, че скоростта на печат на DSUV превишава 76 м в минута, а резолюцията и съответства на най-високите изисквания на пазара за печат на етикети.

Коментар на директора по развитие на бизнеса на Mark Andy, Джеф Фелц: „Ние проучихме ограниченията пречещи на системите за мастиленоструен печат да се използват на промишлено ниво и смятаме, че сме ги преодолели, създавайки Digital Series. Новата машина може да се модифицира в зависимост поръчките на печатницата и по този начин да се спестяват време и пари“.

Източник: www.markandy.com
Преведе: Радина Дойнова

Компанията Mark Andy е специализирана в производството на тясно-ролни флексопечатни машини.

Интернет портал за печатни технологии.