8 цвята за 8ми март

360
8 цвята за 8ми март

анталис подаръци

Как Анталис България зарадва своите клиенти за 8 ми март. Вижте снимки във facebook с хаштаг #antalis8colours.

Анталис изненада дамската част на своите клиенти и партньори със специално изработени кутии от ефектните хартии и картони на Аrjowiggins.
Кръглите кутии бяха изработени в 8 различни цвята, каширани с ефектни хартии от гамата, която Анталис поддържа на склад, както и с цветове, кFоито се предлагат с поръчка за внос. Анталис предлага най-богатото разнообразие от ефектни хартии и картони на склад в България и може да внесе пълната гама от продукти на завода Arjowiggins за кратък срок.

„Да избереш 8 от над 200 цвята на склад е наистина сложно. Заложихме предимно на розови и червени нюанси от колекциите Keaykolour и Curious Collection, но добавихме цвят Matcha Tea, тъй като единодушно всички дами в Анталис решиха, че трябва да бъде включен.

antalis red lequer

Всеки от избраните цветове се произвежда в нисък грамаж – 120 гр/м2, с които са каширани кутиите и висок грамаж – 300 гр/м2, от които отпечатахме персонализирани картички. Така имахме възможност да персонализираме картичките както с името на цвета на съответната хартия, така и с името на ресипиента. И да, сглобяването отне известно време, но усилието си струваше. За пореден път за нас е удоволствие да създаваме маркетинговите си материали от ефектните хартии и картони на Arjowiggins, защото гамата дава безкрайно много възможности за приложения.“, коментират от Анталис България.

Ето ги и избраните цветове:

1. Coral – Coral e нов цвят от гамата на Keaykolour. Много наситен и жизнерадостен цвят, който се произвежда и в 120 и в 300 гр/м2. Предлага се за внос като срокът за внос е 10 дни, а количеството трябва да е кратно на пакет. Това дава възможност на Анталис да предложи пълната гама от продукти на Arjowiggins, които вече са свикнали да търсят цветове сред цялото разнообразие, което производителят предлага.

2. Rose Gold е един от многото розови нюанса, които се предлагат. Rosegold е наличен на склад и е сред най-предпочитаните цветове.

3. Pink Quartz е абсолютният фаворит на дамите, на булките, на изисканите опаковки, на лукса. Той предлага съвсем дискретен розов нюанс, който го прави много загадъчен цвят, гарантиращ впечатляващ контраст с тъмни нюанси в кафяво, сиво и черно.

antalis rosebud

4. Red Lacquer е също наличен на склад, както в 120 грама, така и в 300 грама. Истински тежък и богат цвят с метализиран ефект. Вълшебна хартия, от която се предлага и вариант на пликове във формат 17/17см

5. Rosebud е сравнително нов цвят, който също се поддържа на склад. Той е толкова наситен, благороден и различен, че още от въвеждането му стана хит. Гамата на Keaykolour дава много варианти за комбинации на Rosebud с други цветове.

6. Old Rose – още един впечатляващ и много нежен розов нюанс. Предлага се само за внос.

7. Biscuit – както повечето цветове от Keaykolour и цвят Biscuit съдържа много баласирани нюанси, което го прави правилният избор за изделия, които държим да изглеждат луксозно, без да блестят с излишен разкош.

8. Matcha Tea – разкошен цвят, съдържащ известна претенциозност и различност. Обожаваме го! Той е само за внос.

Анталис създадоха и кутии в един бонус цвят – Nude и него можете да видите в големите каталози на Arjowiggins.
Можете да разгледате кутиите от 8 цвята за 8ми март с #antalis8colours.

„За нас е истинско удоволствие да работим с един от най-добрите производители на ефектни хартии и картони Arjowiggins Creative Papers. Вярваме че заедно с нашите клиенти възпитаваме търсене към по-иновативни, по-стойностни и по-запомнящи се печатни материали, с добавена стойност и красота.“

antalis pink quartz

Анталис предлага най-богатото разнообразие от ефектни хартии и картони на склад в България, както и гъвкави срокове за внос, с което дава възможност на всички дизайнерски студиа, рекламни агенции, печатници и крафт артисти да използват пълния потенциал от картони, които Анталис и Arjowiggins могат да предложат.

 

Вижте подаръкът, който екипът на Printguide.info получи по повод празника.

Ако имате въпроси или искате да научите повече за ефектните харти и картони на Анталис, просто попитайте Анталис.

За контакти:

  • София Бул. „Хр. Колумб“ №64, Логистичен център „София Еърпорт Център“, сграда 3, рампа 21. тел. 0 700 177 66
  • Пловдив Бул. „Акад. Петър Динеков“ №24, тел. 032 / 63 13 17
  • София-склад Гара Искър, ул. „Пор. Неделчо Бончев“ №6, склад 19, /логистична база на „Ескос“ АД/ София
Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.