Bobst придоби контролния пакет на CITO-System

182
Bobst придоби контролния пакет на CITO-System

В началото на април тази година Bobst придобиха 51 процента от германската компания CITO-System, която е производител на консумативи за фирмите изработващи щанцоващи инструменти за опаковъчната и рекламната промишленост.

Много е важно да се отбележи, че CITO-System запазва бранда, дейността и дистрибуторската си мрежа.

Споразумението цели оптимизация на цялостната система за производство на опаковки предлагана от Bobst, отговаряне на нуждите на пазара за грижа за околната среда и разбира създаването на конкурентно предимство.

 

Bobst и CITO-System

 

За Bobst, бъдещето на опаковъчната индустрия е свързано преди всичко с интегриране на различни ключови компоненти в производството на опаковки. Bobst са разработили много иновации в тази област или са придобили други компании работещи в тази насока. През 2017 г. групата придоби мажоритарен дял в Boxplan, които предлагат редица иновативни решения за щанцоване в опаковъчната индустрия като например Hybridsetter. През 2018 г. беше създадена програма за сертифициране на Bobst, която е предназначена за производителите на щанци на регионално ниво и чиято цел е да стимулира производството на качествени инструменти за притежателите на щанцоващи машини на Bobst.

Източник: media.bobst.com

 

Полезно: Консумативи CITO-System за производство на щанцформи можете да намерите в Полистор.

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.