CAPE PACK – Дизайн на опаковането

3418

CAPE Systems е английска софтуерна компания, която разработва и предоставя набор от софтуерни програми подпомагане на оценяването на различните етапи от веригата за доставки, от разработване на продукти за палетизиране и тяхното разпространение.

cape packТърсене за устойчивост означава максимизиране на ефективността за натоварване на палети и контейнери, намаляване на размера на материалите, които се използват и оценка на финансовите алтернативи. Те са неразделна фактори при управление на разходито по веригата за доставки и намаляване на екологичното въздействие. Използвайки програмите на CAPE за оценяване изпълнение на опаковката, се пести време и пари, подобрявайки устойчивостта.

Програмите са лесни за използване и дават точни решения за опаковане и палетизиране, които удобно се споделят с колеги, доставчици и клиенти в различни формати. Клиенти на CAPE са глобални и независими компании в производството на велпапе опаковки, производители на стоки, доставчици, складове, отдела по дизайн и продажби и др.

Подобряване на ефективността на продукта, от проектирането до доставката.

CAPE PACK е модулен пакет от програми за определяне на най-добрия размер на продукт, брой кутии, размер на кутиите и натоварването им на пале. Може да се започне със съществуващите размери на опаковката, съществуващите размери на продукта или дори да използвате програмата, за да се определи нов размер на продукта
.
CAPE PACK работи в мрежа и поддържа няколко езика: английски, френски, испански, немски, италиански и полски. Позволява различни възможности като:

  • Добавяне на капаци, подложки, ъгли, показва лентите и може да се редактират слоевете на палетата.
  • Създаване на реалистични форми на продукта (напр. блистери) и добавяне на етикети / лога на продукти или кутии
  • Определяне на дебелината на велпапе материала.
  • Съхраняване и организиране на входните данни и резултати в база данни на информацията за опаковката.
  • Печатни и електронни отчети.
  • Създаване на каталози и уеб страници за комуникиране чрез интернет.
  • Експорт на цифрова и графична информация към други приложения, включително роботи, CAD, SAP, Excel, Word и др.

 

cape pack cape pack cape pack
Модулния принцип на CAPE PACK позволява да се купят само модулите, от които се нуждаете. Работи в интеграция с ESKO ArtiosCAD и с едно щракване на мишката, за проектираната опаковка имате всички варианти за нейното оптимално подреждане на избраното пале
cape pack Модул едно – Pallet Group
Създаване на най-доброто натоварване на пале за кашони със съществуващи вече размери.
Въведете детайлите за наличната опаковка, вземете вида на палето и въведете всички ограничения върху палето. Програмата ще генерира набор от решения за подреждане на палето и може да се използва за определяне натоварването на камиона (само за еднотипни продукти).
cape pack Модул две – Arrange Group
Създаване на най-добрия размер на кашона, бройка и натоварване на пале за съществуващи продукти.
Тази програма взима фиксирана опаковка (бутилка / кашон и т.н.) и разглежда най-различни начини, за подреждане на избрани кратности на кутиите (12, 18, 24 и т.н.) или блистери / пакети (по шест опаковки и т.н.), за да се създаде набор от нови размери на кутиите, които след това се офорят на палета. Идеята е да се намери по-ефективен обем на кутията и натоварване на палето.
Включва модул на едно – палетна група.
cape pack Модул Три – Design Group
Създаване на най-добрия размер на продукта, обем на кутията, брой пакети и натоварване на палетата.
Посочете в каква степен продукта може да варира по размер и Design програмата ще създаде нови размери на пакетите / кутиите и ще ги палетизира – но този път с малко по-различни размери.
Включва модул едно- палетна група и модул две- група подреждане.

Когато купувате CAPE PACK имате възможността да ползвате безплатно няколко полезни аксесоарни програми.

Display Pallet

Създава палетни товари, съдържащи различни продукти за вътрешно-магазиино показване на потребителите и подобряване на продажбите

FCA
За производители на опаковки от опаковъчен картон. С използването на размерите на сгъната опаковка се определя оптималния брой кутии за пакет, пакети в кутия, кутии на пале за фиксиран или променлив размер на кутията.

Casefill
Използвайки базата данни на програмата, въведете размерите на съществуващата кутия или тава, за да намерите начини да се опаковат съществуващите продукти в по-малки размери.

KDF
Започвайки с празна разгъната или сглобена кутия използвайте собствените си формули, за да създадете слепени кутии (KDF). Намерете най-добрата бройка на пакет, пакети на палет и в камион.

cape pack

TRUCKFILL – софтуер за планиране на зареждането на камиони

TRUCKFILL се доставя на CD с ръководство за потребителя, онлайн помощ и цялостен годишен план за поддръжка на продукта. Може да бъде инсталиран на един персонален компютър или в мрежа.
Бази данни за продукти и контейнери
Възможности за товарене
Форматирани отчети с подробности за поръчката и натоварването
Печатни / имейл доклади или запазване като уеб страници, за преглед в интернет
Запазване на данни / графика на всяко Windows базирано приложение

Презентация за TruckFill може да се изтегли от тук

PALLET LITE е бюджетен, лесен за употреба вариант, предназначен за инсталиране и работа на един компютър.
Въведете размерите на вашата кутия, изберете тип на палето, въведете максимална височина и тегло на палета. PALLET LITE ще ви предостави набор от решения за палетизиране и доклади, които можете да отпечатате, изпратите по електронна поща като PDF файл или интерфейс с друга приложна програма. Налична на английски, френски, немски, испански, италиански, шведски, японски и полски език. Програма, с каквато трябва да се разполага всеки складови персонал.

Печат на доклад за преглед Печат или имейл доклад Експорт на численото решение в CSV / TXT формат Експорт на доклада в PDF формат PDF документация и помощен файл

Ако желаете да видите как работи CAPE Pack Lite, може да изтеглите демо версия от тук

Източник: www.adcom.bg

Интернет портал за печатни технологии.