CartonsInMinutes – дигитална поточна линия за изработка на опаковки

2776
CartonsInMinutes – дигитална поточна линия за изработка на опаковки

Процесът по изработка на опаковки, поради множеството си етапи, често изисква дълъг срок за изпълнение.

дигитална поточна линия за изработка на опаковки

 

Чрез изцяло дигиталната поточна линия CartonsInMinutes® на Brandtjen & Kluge и LasX Industries, този срок може да бъде съкратен до няколко минути, а необходимостта от презапасяване с опаковки се свежда до минимум.

 

дигитална поточна линия за изработка на опаковки

Технологията поддържа, както ролно така и листово подаване на хартията, като дебелината на картоните може да достига до 8,4 мм. Върху всеки лист, освен самото съдържание се отпечатват баркод и маркери за регистрация на отпечатъка. Чрез тях лазерната система за изрязване идентифицира отпечатъка и го свързва с файла за изрязване, както и с последващите довършителни процеси. Отклонението при рязане е до ±125µm, а отпадъците се отстраняват автоматично. Наличието на две поточни линии на изхода позволяват сортирането на различните продукти в един тираж.

 

CartonsInMinutes

Едно от водещите предимства е, че поточната линия е подходяща за изрязване на сложни дизайни, които не са възможни за осъществяване с механични матрици. Освен за опаковки поточната линия е подходяща и за всякакъв вид продукти, изискващи сгъване и лепене.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: kluge.biz

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/