EngView Systems отвори немски филиал на компанията

402
EngView Systems отвори немски филиал на компанията

EngView Systems, водещ софтуерен разработчик на CAD / CAM решения за опаковъчната индустрия с офиси в България, САЩ, Канада и Бразилия, разширява дейността си в Германия. Компанията е регистрирала дъщерно дружество EngView Systems GmbH и е придобила немската компанията Bernhardt Innovation, нейн дългогодишен партньор на немскоговорящия пазар.

Петър Бернхард

Основателят и мениджър на Bernhardt Innovation, Петър Бернхард ще бъде главен изпълнителен директор на новата фирма и ще управлява операциите в Германия, Австрия и Швейцария.

„Нашето партньорство и приятелство с Питър Бернхарт достига ново ниво. Това е важна стъпка за EngView, която ще ни помогне да увеличим присъствието си не само в Германия, но и в Австрия и Швейцария. Благодарни сме на подкрепата на Питър през всичките тези години. Сега ще можем да добавим повече ресурси, за да работим с немския пазар в областта на печата и опаковките“, казва главния изпълнителен директор на EngView Systems, Георги Маринов.

Първите цели на EngView Systems GmbH ще бъдат въвеждането на немския пазар на най-новият продукт на EngView, Dieboard Calculator, който е предназначен за производителите на щанцоващи инструменти. Това е SaaS решение, което автоматизира процеса на продажби чрез предоставяне на незабавна информация за стойността на разходите за проектите на клиентите.

„Клиентите на Bernhardt Innovation ще се радват да научат, че разширяваме екипа си, за да помогнем с локална софтуерна поддръжка и обучение за EngView CAD / CAM решения: EngView Package & Display Designer Suite и Dieboard Calculator„, коментира Боряна Стоименова, ръководител на отдел „Опаковки“ в EngView Systems София.

„EngView Systems е основен международен производител на софтуер в опаковъчната индустрия. Със създаването на немския клон, ние укрепваме позицията си в Европа. Всички наши клиенти, производителите на опаковки и нашите многобройни партньори ще могат да се възползват от това. За мен е чест и удоволствие да бъда част от семейството на EngView.“ – казва Питър Бернхард, основател на Bernhardt Innovation.

 

Източник: EngView Systems

Интернет портал за печатни технологии.