Глобална облачна платформа за поръчка на гъвкави опаковки

4118
Глобална облачна платформа за поръчка на гъвкави опаковки

ePac Flexible Packaging обявиха стартирането на тяхна глобална облачна платформа наречена ePacONE за поръчка на гъвкави опаковки.

ePac Flexible Packaging е създадена през 2016 г. и е специализирана в производството на гъвкави опаковки с дигитални машини на HP Indigo. Само за 6 години компанията отвори десетки производствени обекти в Северна Америка, Европа, Азия, Африка и Австралия и наскоро обяви плановете си за по-нататъшно развитие, като подписа договор за закупуване на допълнителни 50 нови дигитални машини HP Indigo, които да бъдат инсталирани в предприятията им по цял свят.

 

ePacONE

 

ePacONE е собствена облачна платформа, която свързва сайтовете на компанията по целия свят и позволява те да бъдат управлявани централизирано. Благодарение на ePacONE, получените поръчки автоматично се изпращат за работа на най-подходящото за целта място. Решението къде да се изпълни поръчката се взема на основа на териториалната близост до клиента, технологично оборудване и производствен капацитет. Освен това ePacONE ви позволява да разделяте задачи и да ги изпълнявате едновременно на различни производствени обекти.

Окончателното стартиране на ePacOne се очаква да стане в края на март 2023 г. След това всеки клиент ще може да влезе в платформата, да качи файловете си за печат, да види готовия продукт в 3D визуализация, да получи цени, да направи поръчка или да направи промени преди началото на производството и т.н.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.