Esko пусна софтуерната платформа Mox

1600
Esko пусна софтуерната платформа Mox

Esko стартира нова софтуерна платформа, насочена към подпомагане на разрастващи се марки и малки фирми в усилията им за представяне на продукти на пазара по последователен, бърз и устойчив начин.

Mox е облачно базиран инструмент, който е разработен специално, за да помогне на малки и средни потребителски марки да се справят с предизвикателствата на днешния омниканален пазар, да работят по-ефективно и да доставят навреме правилната опаковка и маркетингово съдържание.

Софтуерът е предназначен за маркетинг специалисти, специалисти разработващи и внедряващи опаковки, както и ръководители на проекти. Esko са вложили в софтуерната платформа Mox целият им опит в работата с водещи компании за потребителски продукти и техните екосистеми.

 

софтуерна платформа Mox

 

Твърди се, че ползите от софтуера включват възможността за обединяване работата на вътрешни и външни сътрудници с правилната информация за създаване и преглед преди пускането на продукта, обратна връзка и одобрение в реално време и възможност за конфигуриране и изграждане на стандартизирани шаблони за работни процеси.

 

софтуерна платформа Mox

 

Функцията за проследяване и одит позволява на потребителите да разберат напълно своя процес на съдържание, включително кога, как и кой го е одобрил. От друга страна софтуерът разполага с разширени възможности за проверка и управление на цифрови активи.

 

софтуерна платформа Mox

 

Mox предоставя видимост на проекти и задачи в реално време, подобрява сътрудничеството и помага за ускоряване на скоростта на пазара

Софтуерната платформа Mox е достъпна безплатно за 30-дневен пробен период. Годишният абонамент е на цена $95 на потребител на месец.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.