Mactac ще разшири продуктовата гама Lintec

52
Mactac ще разшири продуктовата гама Lintec

Компанията обяви разширяване на продуктовите предложения от Mactac Lintec Durable Goods и Industrial Labeling Line.

Lintec Corporation купи Mactac през декември 2016, за да разшири и бизнеса си с етикети в Северна Америка. След обединяването на бизнеса с етикети на рола на Lintec с този на Mactac, компанията отчита 2019 година като изключително успешна.

 

Mactac Lintec

 

„Представяме няколко Mactac Lintec продукти всяка година и това предизвика изключителен интерес от сегашни и нови клиенти,“ каза Kim Hensley, старши маркетинг мениджър, Mactac Performance Adhesives. „Клиентите на решенията ни за етикети на рола обожават добавянето на тези революционни, високопроизводителни продукти и могат да оценят изключителната добавена стойност на тези решения.“

Продуктите на Mactac позволяват на потребителите да предложат висококачествени решения с по-висока добавена стойност и да бъдат „видимо различни,“ добавят от компанията.

Mactac Lintec продуктовата гама в момента включва:

  • Защитни (секюрити) материали за етикети за промишлени и автомобилни решения, които не могат да се премахнат без да бъдат разрушени.
  • Промишлени материали за етикети с изключителна устойчивост на химически и механични въздействия.
  • Материали с висока адхезия за повърхности, замърсени с масла.
  • Криогенни етикети за прилагане при температури до -196 градуса по целзий.
  • Материали, които са устойчиви на издуване и нарушаване на повърхността под въздействие на газове, отделяни от пластмаси.
  • Ламинати, които отличават продуктите като кадифен ефект или холограма.

Продуктите от серията Lintec са предназначени за приложения върху електрически инструменти, уреди, електроника, етикети за съвместимост, автомобилни и индустриални компоненти, промоционални цели и други.

Продуктите, които предизвикват най-голям интерес са маслоустойчивите, тези с кадифен и холограмен ефект.

Източник: mactac.com

Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.