Volvic пусна на пазара вода в бутилки Междузвездни войни

2377
Volvic пусна на пазара вода в бутилки Междузвездни войни

Volvic, в сътрудничество с Disney UK, създаде ограничена серия маркови колекционерски бутилки за минерална вода Междузвездни войни, с отпечатани персонажи от хитовата поредица филми.

star_wars_volvic

Бутилките са налични с пет герои от научно-фантастичния епос междугалактически филми – Чубака, щурмовак, Дарт Вейдър, C-3PO и Боба Фет. Феновете на Междузвездни войни във Великобритания могат да закупят тази ограничена версия бутилки от търговците на дребно от 1 декември, в навечерието на излизането на новия филм Междузвездни войни: Силата се пробужда в кината на 17 декември.

Новите опаковки имат еднаква форма и при петте образа, като етикетът обгръща по-голямата част от бутилките – от дъното до капачката. Бутилките с Чубака, Дарт Вейдър и изключително популярния C-3PO са най-привлекателни от серията, представяйки дълбочината на характерите за всички фенове на Междузвездни войни след последните три филма от поредицата със сериозна компютърна графика, издадени през 1999, 2002 и 2005 година.

Adrienne Toner, бранд мениджър на Volvic, заяви: „Много сме развълнувани от старта на нашата колекционерска лимитирана серия бутилки с вода Volvic, включваща герои от Междузвездни войни. Това е първият път, в който в Обединеното кралство произвеждаме бутилки с отпечатани герои, и вярваме, че те са страхотен начин за насърчаване на семействата да пият повече вода. Бутилките са на разположение от началото на декември и се надяваме, че те ще се превърнат в хит сред феновете на Междузвездни войни.“

Източник: packagingnews.co.uk

Текста написа: Мария Шабанска

Име: Мария Шабанска

Професионален опит: Завършила специалност “Педагогика” в СУ “Св. Кл. Охридски”, но никога не е работила по специалността. Съдбата я среща с артистични натури и над 10 години работи във фирма за реклама и дизайн. След отделянето от фирмата, с колеги започва самостоятелна дейност, между които и предпечатната подготовка на списание “Опаковки и Печат”.

Настоящи занимания: През последните 5 години работи като редактор на списание “Опаковки и Печат”, за което подбира и превежда научно-технически публикации и материали. Занимава се и с подновяването на информацията на сайта на списанието.

В свободното си време: Ако няма възможност да е сред природата, предпочита хубавата книга.