Xeikon Cafe 2017 представи най-новите разработки в опаковките и етикетите

1757
Xeikon Cafe 2017 представи най-новите разработки в опаковките и етикетите
Spread the love

Традиционната годишна среща на Xeikon с клиенти и партньори се проведе в рамките на една седмица в централата на компанията в град Лийр, Белгия.

 

Събитието Xeikon Cafe е във формат мини изложение, съчетано с конференция (техническа и маркетинг тематика), което беше посетено от над 2 000 души от 800 компании.

 

(На снимката: част от лекторите на конференцията. Най-атрактивният лектор беше Рафи Албо)

Част от партньорите, които представиха свои решения за материали и довършителни операции бяха: Zund, UPM Raflatac, Serm, One Vision, Scodix, FlintGroup, Highcon, ThermoFlex, Agfa, Esko, Meech, Treofan, Brotech, TresuGroup и други.

 

Xeikon представиха най-добрите си решения в областта на етикетите и опаковките – печат върху гъвкави опаковки за храни и напитки; печат на картонени чаши, опаковки и етикети за лекарства и други.

 

Създадена като белгийска семейна компания, Xeikon е собственост на Flint Group от една година. Flint Group е мултинационална компания, доставчик на решения за графичната и опаковъчната индустрия. Специално за присъединяването на Xeikon беше създадена дивизия Дигитални печатни решения, което дава достъп на решенията на Xeikon до нови пазари в Латинска Америак и Азия.

Новата технология, която беше показана по време на Xeikon Cafe беше Panther Xeikon PX3000 – машина за етикети с UV drop-on-demand технолология.

 

Така компанията, която досега предлагаше решения със сух тонер навлиза и на мастиленоструйния пазар.  Xeikon PX3000 печата от рола на рола с глави Kyocera, съчетани с новите PantherCure мастила на Xeikon. Тестовете на новата машина ще продължат до изложението Labelexpo, където тя ще бъде показана и предложена за продажба.

Вижте повече за машината тук.

На българския пазар Xeikon се представлява от румънската компания O.P. Consulting & Services.

 

(на снимката: Octav Preoteasa – представител на Xeikon за България)

 

За контакти и повече информация:
O.P. Consulting & Services
flexibles & carton

„13 Septembrie“ Street., No.57,
edifice 55-57,Floor 6, flat 43, 050712
Bucharest, 5th District, ROMANIA

Tel.: +4 021 411 9952
E-mail: office@opconsulting.ro
Web: www.opconsulting.ro

Xeikon PX3000 печата от рола на рола с глави Kyocera, съчетани с новите PantherCure мастила на Xeikon – See more at: http://printguide.info/news/Panther–%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D1%82-%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D1%82-Xeikon,4941.html#sthash.hhQSVB10.dpuf

Име: Деси Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините, както и кратък студентски стаж в БНТ и БНР.

Настоящи занимания: В последните пет години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в мислене, планиране и реализация на нови формати и проекти, които обогатяват и допълват настоящите сайтове.

В свободното си време: Активен блогър