Сайт за поръчка на стоящи пликове, сашета и гъвкави опаковки

2343
Сайт за поръчка на стоящи пликове, сашета и гъвкави опаковки

През уеб сайтът PackageLab.eu можете да направите запитване и поръчка на стоящи пликове, сашета и гъвкави опаковки. Това са различни видове опаковки предназначени за храни за многократна употреба, за гелове, пудри, масла за козметиката и продукти изискващи поддръжката на максимална свежест като кафе, чай, опаковки с цип за почистващи продукти, храни за домашни любимци ядки и мн. др.

 

печат на стоящи пликове

PackageLab.eu е подходящо решение, както за стартиращи компании, така и за установени марки. Чрез уеб сайта, ще можете да конфигурирате основните параметри на търсената от вас опаковка, да изпратите запитване за цена спрямо тази конфигурация и да получите готов шаблон, в който да налеете вашия дизайн.

 

печат на стоящи пликове

 

PackageLab са с дългогодишен опит в индустрията за производство на гъвкави опаковки и са готови да ви съдействат и с допълнителни услуги като дизайн и прeдпечатна подготовка, както и технологични консултации за избор на използвани материали, най-подходящи размери и избор на начини за ръчно, машинно пълнене и мн. др.

Много е важно да знаете, че PackageLab е производител на опаковките и разполага със собствена модерна техника за печат и конвертиране. Платформата е Вашият най-добър помощник в избора на опаковки, за да бъдете една крачка пред конкуренцията.

За повече информация:
тел.: 02 930 7699
e-mail: office@packagelab.eu

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.