Paperworld 2022 се завръща на живо

55
Paperworld 2022 се завръща на живо

Изложението Paperworld ще се проведе на 22.01. – 1.02.2022 г. заедно с традиционните Christmasworld и Creativeworld. След двукратно отлагане на трите най-значими европейски изложения за декорация и материали за модерния офис, се завръщат в началото на следващата година в изложбения център messe frankfurt.

 

Под мотото „С лице напред“ посетителите ще могат да се върнат към нормалните бизнес срещи на живо с потенциални доставчици и партньори.

 

 

Традиционно Paperworld ще зададе най-новите тенденции в цветовете, материалите и декорациите за офиса. А Christmasworld ще покаже как ще изглеждат европейските градове през следващата Коледа. Двете изложения са важен фактор в търговията и първото място за избор на новите продукти.

 

Nordstil Sommer 2020

Цена на дневен билет, закупен онлайн: 25€
Цена на билет, закупен на място: 29€

Всички входни билети (с изключение на безплатните билети) включват безплатно пътуване до и от търговския панаир във Франкфурт в цялата мрежа от местни транспортни услуги за обществен транспорт RMV.

Посещението на изложенията се осъществява според правилата в ЕС – зелени сертификати и мерки за безопасност и дезинфекция в изложбените зали.

Ако имате въпроси за условията за изложители или посетители, можете да се свържете с Интер Експо Център – представител на messe frankfurt за България.

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.