Автоматизирана система за отделяне на готова продукция след щанцоване Komori Apressia MB110E

779
Автоматизирана система за отделяне на готова продукция след щанцоване Komori Apressia MB110E

Серията Komori Apressia MB е насочена към опаковъчната индустрия, осигурявайки високо качество, автоматизация и производителност при отделяне на готовата продукция след щанцоване.

 

Komori Apressia MB110E

 

Моделът Apressia MB110E механизира процеса и позволява едновременна работа с до 200 тиражни листа, което при традиционно ръчно изпълнение би отнело драстично по-продължителен обем от време. Решението скъсява сроковете за изработка, премахвайки ръчния труд и необходимостта от наемане на допълнителни служители в натоварените периоди.

 

Komori Apressia MB110E

Komori Apressia MB110E също подпомага процеса за изработка на опаковки за хранителната, козметичната и фармацевтичната индустрия, при които често се налага същите да нямат досег с ръце. Решението може да използва данни от CAD системи за създаване на шаблоните, което ускорява времето за подготовка на формите, чрез които оперира машината.

 

Komori Apressia MB110E

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.komori.com

Антон Даскалов
 | Website

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/