Автоматизирана система за отделяне на готова продукция след щанцоване Komori Apressia MB110E

621
Автоматизирана система за отделяне на готова продукция след щанцоване Komori Apressia MB110E
Spread the love

Серията Komori Apressia MB е насочена към опаковъчната индустрия, осигурявайки високо качество, автоматизация и производителност при отделяне на готовата продукция след щанцоване.

 

Komori Apressia MB110E

 

Моделът Apressia MB110E механизира процеса и позволява едновременна работа с до 200 тиражни листа, което при традиционно ръчно изпълнение би отнело драстично по-продължителен обем от време. Решението скъсява сроковете за изработка, премахвайки ръчния труд и необходимостта от наемане на допълнителни служители в натоварените периоди.

 

Komori Apressia MB110E

Komori Apressia MB110E също подпомага процеса за изработка на опаковки за хранителната, козметичната и фармацевтичната индустрия, при които често се налага същите да нямат досег с ръце. Решението може да използва данни от CAD системи за създаване на шаблоните, което ускорява времето за подготовка на формите, чрез които оперира машината.

 

Komori Apressia MB110E

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.komori.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/