Автоматизирани системи за форматиране Komori Apressia CTX

532
Автоматизирани системи за форматиране Komori Apressia CTX
Spread the love

Серията Komori Apressia задава нови тенденции и високи нива на автоматизация, безопасност и качеството при форматиране на готовата печатна продукция.

Четирите модела (CTX92, CTX115, CTX132, CTX168) могат да бъдат автоматично свързани с облачното решение KP-Connect и са съвместими с индустриалните стандарти CIP3/CIP4.

 

inline_542_https://printguide.info/images/2019/06/komori_apressia_2_21gb.jpg

В допълнение моделите Komori Apressia CTX могат да се надграждат с периферно оборудване за пълна автоматизация на процесите, към което спадат: повдигащи, позициониращи, завъртащи и подаващи системи, решение за автоматично отстраняване на отпадъците, софтуер за автоматично рязане, автоматични системи за подравняване на хартията и транспортиране.

 

inline_798_https://printguide.info/images/2019/06/komori_apressia_0ccs.jpg

Чрез външен софтуер могат да се създават, променят и запазват програми за рязане, които в последствие се предават към системата за форматиране посредством USB, Ethernet или WLAN.

 

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.komori.com

Име: Антон Даскалов

Професионален опит: Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет. Предстои му да се дипломира и по втора специалност – Икономика. Мениджър Маркетинг и продажби в печатница Оптимап принт. Има над 10 годишен опит в сферата на офестовия печат и номерацията. Преди три години въвежда дигиталния печат в портфолиото на Оптимал принт и е отоговорен за развитието на продуктите и услугите, свързани с него. Списва фирмения блог на Оптимал принт и следи всички новости в областта на печата.

В свободното си време: спортува и списва личен блог по актуални обществено значими теми.