Автоматизирани системи за форматиране Komori Apressia CTX

573
Автоматизирани системи за форматиране Komori Apressia CTX

Серията Komori Apressia задава нови тенденции и високи нива на автоматизация, безопасност и качеството при форматиране на готовата печатна продукция.

Четирите модела (CTX92, CTX115, CTX132, CTX168) могат да бъдат автоматично свързани с облачното решение KP-Connect и са съвместими с индустриалните стандарти CIP3/CIP4.

 

Komori Apressia CTX

В допълнение моделите Komori Apressia CTX могат да се надграждат с периферно оборудване за пълна автоматизация на процесите, към което спадат: повдигащи, позициониращи, завъртащи и подаващи системи, решение за автоматично отстраняване на отпадъците, софтуер за автоматично рязане, автоматични системи за подравняване на хартията и транспортиране.

 

Komori Apressia CTX

Чрез външен софтуер могат да се създават, променят и запазват програми за рязане, които в последствие се предават към системата за форматиране посредством USB, Ethernet или WLAN.

 

Komori Apressia CTX

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.komori.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/