Анталис ще покаже най-новите решения при паната на FESPA Digital 2014

1114
Анталис ще покаже най-новите решения при паната на FESPA Digital 2014

Търговското изложение ще бъде една добра възможност за Анталис да представи системите на Coala, последната иновация добавена към пан-европейската марка на Coala за широкоформатен печат, която стартира през 2012г.

Този изчерпателен набор от модерни и изключително функционални дисплеи, и презентационни системи, включително всички аксесоари за транспорт и монтаж дава възможност на Анталис да отговори на всички изисквания на своите клиенти. Експертните съветници на Анталис ще бъдат на разположение и в готовност да предоставят информация относно колекцията на Coala и цялата гама от услуги предлагани от групата.

Система от пана, които отговарят на всяко изискване

Гамата на Coala включва около 20 преносими системи като например roll- ups, pop-ups и L-банери, които са лесни за траснспортиране, монтиране и са идеални за насочване на посетители към изложби , щандове или конференции. Информационните пана, сгъваемите рафтове за брошури и рамките за плакати могат да бъдат използвани като търговски или презентационни елементи, за да ви помогнат да се откроите от конкурентите си. Анталис препоръчва най-добрите продукти за визуална комуникация за всяка система, гарантирайки максимален ефект.

“Една картина говори много повече от 1000 думи и продължаващия растеж на пазара на визуална комуникация е доказателство за това” коментира Никола Копри, продуктов мениджър Визуална комуникация Анталис Интернешънъл. „Тъй като сектора се развива, нашата цел е да се уверим, че ние и нашите клиенти се възползваме от тези възможности, чрез предоставяне на решения за визуално комуникация, която грабва вниманието на публиката“. Цялото ни семейство Coala от LFP медии и сега презентационни системи и аксесоари целят да постигнат точно това.“

Гамата системи Coala се предлагат сега в цяла Европа. Научете повече на www.antalis.bg

Анталис ще присъства на FESPA Digital 2014 от 20 до 23 май.
 

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.