Антибактериално фолио от Protac

1155
Антибактериално фолио от Protac

Drytac Europe, международен производител на самозалепващи материали за печат, представи новия антибактериален филм Protac на Sign & Digital UK 2017.

Антибактериално фолио от Protac

 

Антибактериалното фолио Protac е с дебелина 150µ и е текстуриран полиестер с устойчива антибактериална добавка, която предлага надеждна защита от мухъл и бактериално замърсяване като MRSA, Streptococcus, E.coli, Salmonella и други. Обратната страна е покрита със солвентно акрилно лепило, активиращо се от натиск, защитено с полиестерен лайнер, покрит със силикон.

Protac е идеален за използване в среда, в която хигиената е особено важна, например, училища, болници, ресторанти и заведения. Текстурираната повърхност му осигурява добра устойчивост на износване, което го прави подходящ и за изложби и търговски обекти. Устойчив е на химикали и на много разпространени препарати, което прави почистването му лесно.

Източник: drytac.co.uk

Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.