Апликатор за етикети на Primera

3203
Апликатор за етикети на Primera

Серията апликатори за етикети AP на Primera са идеалното полуавтоматично решение за етикетиране на цилиндрични контейнери, както и такива с неправилна форма, включително бутилки, консерви, буркани и туби.

Апликатор за етикети на Primera

 

Настройките и работата с него са бързи и лесни:

  1. Настройте водачите
  2. Поставете контейнера в машината
  3. Натиснете педала и вашият етикет е залепен

Вграденото рамо с пружина за натиск осигурява правилното поставяне на етикета без гънки. Със серията апликатори за етикети AP ще залепвате етикетите по-бързо и по-точно, което ще ви помогне да ускорите производството и продажбата на вашите продукти!

Залепвайте етикетите бързо и точно

С апликатора за етикети от серията AP ще можете да лепите етикети със скорост до 1200 бр/ час. Етикетите са залепени перфектно без гънки, давайки на завършените продукти напълно професионален вид. AP-серията апликатори за етикети са идеален аксесоар към серията етикетни принтери на Primera – LX или CX. Апликаторите могат лепят също ролни, чувствителни на натиск етикети, произвеждани от повечето други флексопечатни, офсетови и дигитални печатни машини.

AP360 е базовият модел. Той бързо и ефективно лепи единични етикети.

AP362 е усъвършенстван модел. Той може да лепи един или два различни етикета върху един контейнер. Има вграден LED брояч и памет за до девет настройки за етикетите лице-гръб.

Характеристики:

  • Точно залепване на лицеви етикети (AP360) или лице-гръб (AP362) с променливо отстояние
  • Бързо – етикети 135 mm за секунда – до 1200 контейнера на час
  • Компактен размер – побира се на повечето бюра и плотове
  • Професионално проектиран – един от малкото полуавтоматични апликатори, които имат сертификати за безопасност UL, CSA и за емисиите на FCC
  • Голяма издръжливост – със здрава метална конструкция за дълъг живот

Източник: www.primeralabel.com

Интернет портал за печатни технологии.