Апликатор за етикети на Primera

2879
Апликатор за етикети на Primera
Spread the love

Серията апликатори за етикети AP на Primera са идеалното полуавтоматично решение за етикетиране на цилиндрични контейнери, както и такива с неправилна форма, включително бутилки, консерви, буркани и туби.

inline_363_/images/2014/05/ap362_wine_1200x900_l7v3.jpg

 

Настройките и работата с него са бързи и лесни:

  1. Настройте водачите
  2. Поставете контейнера в машината
  3. Натиснете педала и вашият етикет е залепен

Вграденото рамо с пружина за натиск осигурява правилното поставяне на етикета без гънки. Със серията апликатори за етикети AP ще залепвате етикетите по-бързо и по-точно, което ще ви помогне да ускорите производството и продажбата на вашите продукти!

Залепвайте етикетите бързо и точно

С апликатора за етикети от серията AP ще можете да лепите етикети със скорост до 1200 бр/ час. Етикетите са залепени перфектно без гънки, давайки на завършените продукти напълно професионален вид. AP-серията апликатори за етикети са идеален аксесоар към серията етикетни принтери на Primera – LX или CX. Апликаторите могат лепят също ролни, чувствителни на натиск етикети, произвеждани от повечето други флексопечатни, офсетови и дигитални печатни машини.

AP360 е базовият модел. Той бързо и ефективно лепи единични етикети.

AP362 е усъвършенстван модел. Той може да лепи един или два различни етикета върху един контейнер. Има вграден LED брояч и памет за до девет настройки за етикетите лице-гръб.

Характеристики:

  • Точно залепване на лицеви етикети (AP360) или лице-гръб (AP362) с променливо отстояние
  • Бързо – етикети 135 mm за секунда – до 1200 контейнера на час
  • Компактен размер – побира се на повечето бюра и плотове
  • Професионално проектиран – един от малкото полуавтоматични апликатори, които имат сертификати за безопасност UL, CSA и за емисиите на FCC
  • Голяма издръжливост – със здрава метална конструкция за дълъг живот

Източник: www.primeralabel.com

Биографична информация