„Април – месец на канавата“ от FACTOR.BG и Hahnemuhle

3364

През този месец студията, които предлагат печат по поръчка ще могат да получат от FACTOR.BG изключително изгодни условия за канавите на Hahnemühle за Digital FineArt печат и от своя страна да предложат на своите клиенти преференциални цени за отпечатани на канава продукции.

Инициативата се провежда от FACTOR.BG със съдействието на Hahnemühle.

Канавите от серията за Digital FineArt Collection на Hahnemühle са с оптимизирано за ink-jet печат покритие. Oтличават се с изключителни качества както при печат, така и при опъване на рамка след това и притежават устойчивост над 10 години. Отговарят на най-стриктните изисквания за цветопредаване, контраст, запазване на детайлите и цветови градации. Изключително подходящи са за отпечатване както на фотографии, така и на репродукции, предназначени за излагане в галерии и музеи, където стандартите са най-взискателни.

В групана на Canvas FineArt влизат следните канави:
Leonardo Canvas
390 г/см – памук/полиестер – бяла – висок гланц
Leonardo Canvas e най-новият вид висококачествена канава от групата Canvas FineArt. Отличава се със силно гланцовата си повърхност и покритие, което не изисква допълнително лакиране след печат.
Фината и гладка структура я прави изключително подходяща както за печат на FineArt репродукции, така и за цветен и черно-бял фотопечат. Материалът позволява лесно изпъване на рамка без да се деформира.

Canvas Artist

340 г/см – памук/полиестер – натурално бяла
Canvas Artist има осезаема сгруктура на ленено платно с матово ink-jet покритие, което гарантира отлична детайлност на изображението и плавни цветни градации.

Goya Canvas

340 г/см – памук/полиестер – натурално бяла – сатенено покритие
Goya Canvas със специфичната си структура добавя допълнителна обемност на изображенията, а сатененото и покритие придава брилянтен сатенен завършек.

Daguerre Canvas

400 г/см – 100% памук – ярко бяла
Daguerre Canvas предлага фина структура, която е особено подходяща за FineArt печат на фотографии. Нейната висока белота гарантира чисти, свежи цветове и контраст за черно-белите репродукции. Освен на ролки, тя се предлага и в А3 формат, който е идеален за опъване върху рамки с размер 20х30 см.

Monet Canvas

410 г/см – 100% памук – бяла
Monet Canvas е плътна памучна канава с тъканна текстура. Нейният натурален бял цвят е перфектен за арт репродукции, но също така е подходящ за висококачествен фотоотпечатък. Освен на ролки
Monet Canvas се предлага и в А3 и А4 формати.

Подробна информация за предлаганите ширини и формати можете да намерите тук

Другите продуктови групи, които влизат в състава на Digital FineArt Collection са Matt FineArt и GlossyFineArt. Артистичните медии за дигитален печат на Hahnemühle са съвместими с всички популярни марки ink-jet принтери – EPSON, Hewlett Packard, Canon. Произведени са от памук или алфа целулоза и са устойчиви над 100 години. Потвърждение за изключителното им качество са множеството награди от TIPA, BIPP и American Photo.

Информация за студията, които вече са потвърдили участието си в промоцията можете да намерите тук .

Всички студия, желаещи да се включат в инициативата могат да изпратят заявка за участие.

FACTOR.BG e официален дистрибутор на Hahnemühle за България.

За информация:
www.factor.bg
тел.: 0899 878 319

Интернет портал за печатни технологии.