Безплатно ръководство за флексопечат

2082
Безплатно ръководство за флексопечат

Свалете безплатно това 20 странично ръководство, в което са описани проблеми и решенията им, осигурени от производители и доставчици от флексографската индустрия. Те могат да ви помогнат да идентифицирате и откриете решения на различни проблеми, които ви пречат да произвеждате печатна продукция с максимално високо качество.

Безплатно ръководство за флексопечат

 

В модерната флексографска индустрия работите усилено, за да подобрите качеството на печата. Постоянно сте под натиск да увеличите производителността, да намалите технологичния отпадък и да намалите разходите. Клиентите ви могат да разчитат на компетентността ви в работата с мастилата и поддръжката, за да постигнете максимално високо качество на печатния продукт. Сблъсквате се с различни проблеми, които ви пречат да постигнете тези цели. Целта на ръководството на Norcross е да ви помогне да се справите с тези препятствия.

„Флексографията, по исторически причини, винаги е била на гребена на вълната на новите технологии – постоянно се въвеждат нови по-бързи преси, по-надеждни и устойчиви компоненти и усъвършенствани контролни системи. Всичко това се прави с цел повишаване на качеството на печатния продукт и едновременно с това поддържане на разходите на минимални нива.

Въпреки всички тези стъпки, професионалистите в областта на флексопечата все още се сблъскват с проблеми, които им пречат да достигнат целите си от финансова гледна точка и от тази на качеството. Това ръководство за отстраняване на проблеми е съставено от няколко различни доставчици и производители и целта му е да даде решения на проблемите, с които печатниците се сблъскват всеки ден. Идеята му не е да бъде ръководство за ремонт, а четиво, с което да разпознаете и решите проблеми, свързани с печата, преди да излязат извън контрол.”

Ръководството е удобно разделено на теми, подредени по азбучен ред. Във всяка тема са описани потенциалните проблеми и възможните им решения.
Можете да свалите ръководство (на английски) напълно безплатно, след регистрация, оттук.

Източник: saintclairsystems.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.