Боядисвайте с Pantone

3875

MyColor сa серия готови за употреба бои, които позволяват на дизайнерите да приложат някои от цветовете по Pantone в интериорни решения.

MyColor са налични в 49 цвята. Количеството летливи органични вещества в боите е изключително ниско, миризмата им е слаба, създават устойчив слой, който може да се мие. Цветовете са смесени фабрично, което гарантира постоянни резултати.

боя по пантон

„Цветът може да променя и да дава нов живот. Като просто добавят нов слой боя, потребителите могат да освежат вида и усещането на почти всичко – стол, рамка за картина или дори на някоя находка от гаражна разпродажба” каза Lisa Herbert, вицепрезидент по лицензирането на потребителски продукти в Pantone.

„Вдъхновените от Pantone MyColor позволяват на дизайнерите и домашните майстори да добавят индивидуалност към всеки елемент от покъщнината с 49 интригуващи нюанса, които са перфектно средство да изразите много чрез малките проекти за вътрешен дизайн”, допълни Herbert.

бои по пантон

Боите MyColor се продават в прозрачна опаковка от 990 грама на цена от 15,99 американски долара за опаковка, на сайта на Pantone.

Източник: pantone.com
Текста написа: Мартин Новев

Интернет портал за печатни технологии.