Warning: getimagesize(/images/2010-11-11.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/prepress/new.printguide.info/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

Брандираха Lamborghini-та за представяне на видеоигра

1708

Специалистите в брандирането на автомобили Totally Dynamic показаха уменията си в представянето на Need for Speed – Hot Pursuit, най-новата компютърна игра на EA.

Totally Dynamic помогнаха на американският гигант в областта на игрите EA да привлече вниманието на премиерата на новата игра във Великобритания. Екипът работи по три различни модела на Lamborghini – Gallardo, LP560 и Murcielago. Те бяха облепени по начин, който да възпроизведе вида им на екрана. За целта е използван винил от серията 85 на 3M.

Scott Coleman, Собственик на Totally Dynamic южен Лондон, каза: “Трябваше да свършим работата много бързо, но това не затрудни фантастичния ни екип. Lamborghini-тата изглеждат фантастично и наистина вкараха играта в живота на всеки, който беше в Longcross Test Centre в деня на събитието.”

Източник: totally-dynamic.co.uk

Текста написа: Мартин Новев

Още за брандиране на автомобили.

Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона „Поискай оферта“.

Интернет портал за печатни технологии.