Британска компания предлага печат на персонализирана хартия за опаковане на подаръци

3367
Британска компания предлага печат на персонализирана хартия за опаковане на подаръци

Tangent Communications инвестира в три принтера HP Latex 360, които ще използва за новата си web-to-print услуга, сайта за персонализирана опаковъчна кутия за подаръци Wrap.me.


 

Wrap.me позволява на потребителите да поръчат персонализирана хартия за опаковане на подаръци със снимки, взети от компютър, телефон, Instagram или Facebook акаунт. Снимките се подреждат по шаблон на хартията за опаковане.

Директорът на Tangent и основател на Printed.com –  Nicholas Green каза, че идеята за Wrap.me се зародила по време на разговор с новата агенция за социални медии на компанията Byte. Това е довело до разработване на нова софтуерна платформа, към която през 2015 ще преминат и останалите онлайн брандове на Tangent.

 

Цялата ни стратегия за 2015 от гледна точка на технологичното развитие е да намерим начин да ускорим превръщането на идеите в реалност,“  каза Green. „Проектирахме и изградихме нова платформа за Wrap.me и това ще е основата на платформата на Tangent за 2015.

 

Green каза, че трите нови принтера HP Latex ще осигурят допълнителния капацитет, нужен за Wrap.me.

Източник: tangentplc.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.