Булгед в света на опаковките с APR Solutions Box Plus 2

2282
Булгед в света на опаковките с APR Solutions Box Plus 2

С новата система за автоматично довършване на кутии Булгед предлага цялостно обслужване – от проекта до изпълнението на кутии с всякакви размери и предназначения.

APR Solutions Box Plus 2 прави производството на различни типове опаковки бързо, ефективно и качествено.

Булгед съчетава тези възможности със софтуер за създаване на опаковки, опит и разбиране на потребностите на клиентите. Резултатът е цялостен процес от проектирането на кутията, през печата, до сглобяването на кутиите.

 

APR Solutions Box Plus 2

Кутии и опаковки –  от проекта до производството
Новата система означава, че Булгед може да извършва бързо и ефективно всички дейности, свързани с производство на кутии. Благодарение на опита и специализираният софтуер за опаковки, Булгед проектират кутията, създават мостра на продукта, и я отпечатват чрез висококачествен дигитален или офсетов печат с необходимите сертификации и да сгънат и залепят кутиите.

По-кратко време за излизане на пазара
Възможностите за извършване на всички стъпки от процеса означават, че забавянето е минимално и че технологичните проблеми могат да бъдат отстранени в ранните етапи на създаване на прототипи. Процесът протича по следният начин – клиентът предоставя параметрите на кутиите, ние генерираме разгъвката и произвеждаме бяла мостра за одобрение. След одобрението ѝ клиентът може да създаде дизайна си по нея и да подаде файл за печат. След одобрение на реална отпечатана мостра, поръчката може да бъде отпечатана и довършена.

Персонализация
Дигиталният работен процес на Булгед в съчетание с APR Solutions Box Plus 2 позволява ефективно производство на малки и персонализирани тиражи опаковки. Те са подходящи за различни типове маркетингови кампании. Ефективността на процеса и автоматизацията гарантират бързо излизане на пазара.

Технологията
Box Plus 2 е машина с автоматично подаване, предназначена за сгъване и лепене на кутии с едноточково лепене и кутии с кръстосано дъно. Максималният формат на ръзгъвката е 700х1000 мм, системата е подходяща както за кутии с много малки размери, така и за големи опаковки. Другите ѝ възможности включват поставяне на двойнозалепваща лента на хартия или картон с автоматично подаване и формат до 72х102 cm. Системата може да работи с хартии и картони с относително тегло от 150 до 400 g/m2

Рекламни материали
Сред новите възможности в Булгед са автоматизирано и бързо поставяне на двойнолепяща лента на различни типове рекламни материали, автоматизирано производство на папки и пликове, които ще направят тези типове продукти по-качествени и ще позволят производството им в по-кратки срокове.

 

APR Solutions Box Plus 2

Някои от възможностите на APR Solutions Box Plus 2

  • Сгъване и лепене на кутии с едноточково лепене
  • Сгъване и лепене на кутии с кръстосано дъно
  • Пликове за куриерски фирми със самозалепваща лента на езика
  • Луксозни пликове
  • Поставяне на двойнозалепваща лента на плакати, пликове, опаковки за дискове, кутии и други рекламни и опаковъчни материали.

Box Plus 2 осигурява на клиентите на Булгед нови възможности, които могат да приложат в опаковките, маркетинга и рекламата. Възможностите за бързо и ефективно производство на материали за опаковане и реклама в разнообразни размери, тиражи и варианти може да им даде конкурентно предимство на динамичния пазар.

APR Solutions Box Plus 2 е доставена в Булгед от Графотрейд ЕООД ексклузивен  представител на APR Solutions за България.  Графотрейд ЕООД  е готова да помогне на всички печатници, които имат желание да се развиват в областта на опаковките с голяма гама от качествени довършителни машини. Можете да разгледате модела Box Plus 2 по време на КОПИС  от 2 до 4 октомври   в зала 3 , щанд C10. 

Повече за Булгед
Дигитален печат – богати възможности за довършителни процеси на място. Изработка на пластини за офсетов печат. Дигитални флексо клишета. Цифрови проби.
1505, ул. Васил Друмев № 36
Тел.: 02/ 8061 100
Факс: 02/ 944 5321
Тел.: 02/ 8061 120 Дигитален печат
www.bulged.net

Профил на Булгед в каталога Полиграфия Инфо

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.