Булграфика вече е представител за България на Benford UV

607
Булграфика вече е представител за България на Benford UV

Benford UV е специализирана в проектирането и производството на UV и IR системи за сушене, предназначени за печатни машини KBA, Heidelberg, manroalnd, Komori, Ryobi, Sakurai.

Benford UV работи в бранша повече от 30 години и има клиенти от цял свят. Производствените системи за сушене са лесни за използване, надеждни и лесни за поддръжка. В сравнение с конкурентите, системите за сушене на Benford UV загряват до 3 пъти по-бързо, като по този начин могат да ви спестят пари. Фокусът на Benford UV е да ви предложи решение, което един път инсталирано ще работи  дълго време безпроблемно.

 

системи за сушене за печатни машини

 

Всички продукти на Benford UV можете да видите тук.

Булграфика официално представлява Benford UV и е на разположение за консултации и конкретни предложения за печатниците в България.

За контакти:

гр. София
бул. Цариградско шосе № 113 A
Тел.: 02/ 876 04 93
www.bulgraphica.com

Профил на Булграфика в каталога Полиграфия Инфо

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.