Бунт Адвъртайзинг се обордудва с Roland VersaExpress-640

3154
Бунт Адвъртайзинг се обордудва с Roland VersaExpress-640

По повод новата печатна машина клиентите могат да се възползват от специални цени за печат до края на март.

Новата печатна машина на рекламния производител Бунт Адвъртайзинг  печата с 8 цвята, HD-качество на печат. Ширината на медията е 1 600мм и може да печата фолио, хартия, канава, винил, тапет и перфофолио. Изключителна трайност на мастилата при каст фолио.

До края на март Бунт Адвъртайзинг обявява, че предлага 20% отстъпка от посочените по-долу цени:

  • печат върху PVC фолио-15лв./м2 
  • печат върху хартия -14лв./м2 
  • печат върху перфофолио-15лв./м2
  • печат върху каст фолио -30лв./м2

Всички цени са без ДДС.

За контакти и поръчки:
гр. София
бул. „проф.Цветан Лазаров” № 113
Тел.: 0888/ 337 834
Тел.: 0889/ 272 734

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.