Бунт Адвъртайзинг се обордудва с Roland VersaExpress-640

3077
Бунт Адвъртайзинг се обордудва с Roland VersaExpress-640
Spread the love

По повод новата печатна машина клиентите могат да се възползват от специални цени за печат до края на март.

Новата печатна машина на рекламния производител Бунт Адвъртайзинг  печата с 8 цвята, HD-качество на печат. Ширината на медията е 1 600мм и може да печата фолио, хартия, канава, винил, тапет и перфофолио. Изключителна трайност на мастилата при каст фолио.

До края на март Бунт Адвъртайзинг обявява, че предлага 20% отстъпка от посочените по-долу цени:

  • печат върху PVC фолио-15лв./м2 
  • печат върху хартия -14лв./м2 
  • печат върху перфофолио-15лв./м2
  • печат върху каст фолио -30лв./м2

Всички цени са без ДДС.

За контакти и поръчки:
гр. София
бул. „проф.Цветан Лазаров” № 113
Тел.: 0888/ 337 834
Тел.: 0889/ 272 734
www.bunt-adv.com

Име: Деси Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините, както и кратък студентски стаж в БНТ и БНР.

Настоящи занимания: В последните пет години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в мислене, планиране и реализация на нови формати и проекти, които обогатяват и допълват настоящите сайтове.

В свободното си време: Активен блогър